събота, 16 март 2024 г.

Yolllo Новини



































Yolllo Новини

Източник: CoinMarketCap

Очаквайте актуални новини, моля, останете на линия...

Относно Yolllo

Yolllo създава нова история, предлагайки три роли за потребителите - автор, потребител и продуцент. Всяка роля носи предимства от използването на платформата. Затова YOLLLO е първата социална мрежа с внедрени глобални медии и защитени авторски права.

Предимствата на Yolllo: Системата на вътрешните абонаменти на платформата позволява на авторите на съдържание да получават приходи от публикациите, докато потребителите получават доход от гледането и оценяването на съдържанието. Вътрешната икономика на платформата позволява работа и създаване на съдържание. Съчетайте удоволствието с ползата. Със собствен пазар за NFT и вътрешна реклама, това е първата платформа, където произведенията на изкуството се рекламират като NFT с рекламни инструменти. Системата за образование помага на новите потребители да научат професията на бъдещето - "Продуцент на цифрово съдържание" и да печелят от нея. Авторите могат да дигитализират съдържание безплатно, като получават 10 YRM (Yolllo Рейтинг Марк) за публикации. NFT-тата дават правото на собственост върху публикациите и предотвратяват плагиатството. Потребителите могат да станат продуценти и да имат влияние върху оценката на съдържанието с YRM, като повишават позициите на конкретното NFT. Собствен блокчейн за дигитализиране на съдържанието в NFT. Потребителите могат да станат автори на съдържание, тъй като приложението е лесно за използване. Системата за препоръки помага за получаване на гледания, харесвания и YRM. Платформата предлага на всеки потребител само съдържание, което му харесва на базата на предишните гледания.

Екосистемата на Yolllo включва:

  • Социална Платформа ● защита на интелектуалната собственост ● монетизация на цифровото съдържание ● Платформа, където създателите произвеждат своето оригинално цифрово съдържание, а продуцентите го оценяват и монетизират ● постоянен ръст на търсенето на съдържание ● система за класиране и промотиране на съдържание

Yolllo Продуцент на Цифрово Съдържание:

  • Продуцентите на цифрово съдържание - преглеждат оригиналното съдържание, създадено от потребителите, оценяват, промотират и го монетизират. ● В Yolllo, обикновеното разглеждане на съдържание в интернет се превръща в професия и източник на доход.

Yolllo Виртуален Офис:

  • достъп в реално време до доклади ● разширена аналитика на данните ● цифрово портмоне ● маркетингови/рекрутингови инструменти

Yolllo Социален Клуб:

  • Създаване на нови връзки и приятелски отношения ● Намиране на треньори и наставници за вашето развитие ● Подобряване на професионалните умения като Продуцент на цифрово съдържание ● Общуване с директорите и лидерите на Yolllo ● Участие в семинари и уебинари ● Среща с любими артисти и знаменитости ● Достъп до ексклузивни VIP събития ● Станете част от общността на хора със сходни интереси.

Yolllo Система за Управление на Клиенти (CRM):

  • система за управление на отношенията с клиентите на Yolllo ● привличане на нови клиенти и партньори

Академия Vividly:

Регистрирайте се сега! 🌟 Регистрирайте се сега! 🌟

За връзка:

Георги Георгиев

+359879225949

#YollloInnovation #StartupSuccess #MonetizingIdeas #EntrepreneurshipJourney #InnovationNation" #YollloBulgaria #ChatGPT


Няма коментари: