неделя, 14 май 2023 г.

Yolllo social network with NFT blockchain



Yolllo Corp. създаде, рекламира и разпространява - Yolllo social network - първата социална мрежа с NFT - WEB3 (невзаимозаменяем токен). Изключително мощни рекламни инструменти и PR-трхнологии са предпоставка, мрежата да е известна в целя свят, включително Индия и Китай. Това се прави.


Втората, но не по-малко важна дейност, е създаването и обучението на продуциенти - на разкични нива на компетентност - за оценяване на милиарди-те контенти, създадени отдесетки и стотици мимлиони автори, ползващи социалната мрежа безплатно.


Компанията лидер в осигуряването на работни места в он-лайн среда, по целия свят.


Надявам св, че българите ще се възползваме от, тази нова възможност, каквито се появяват веднъж на 15-20 години. Участвайки развитието на системата, като творци на цифров контент и NFT, както оценители на такъв като Digital Content Produsers (DSP and CJ - модератори), ще можете да израстнете като професионалисти в изключителна бизнес среда.


Използвайте рефераната връзка, за прочване на тези твърдения и ще се изумите, че са изминали повече от две години, без тази информация да стигнала до вас. Както се случи с Facebook, Youtube, Google, Bitcoin, Amway…  и много други.


      +359879225949





Видеоинструкция по выводу Yolllo Token на криптобиржу Coinsbit

Ответы на вопросы по заработку в компании Yolllo, как заработать в 2022,...