неделя, 3 юни 2018 г.

TOP 12 ABA marketing Group Inc.








Приятели! Не мога да не споделя мислите на Дмитри Боровик с вас ... той е един от нашите фаворити в Рейтинга на компания ABA marketing Group Inc. и по тази причина е участник в наградата - екскурзия, която си заслужава усилията.

"Разбира се, разбира се, това, което се случва, просто не може да се разкаже! Това трябва да се преживее!... Хотел Метропол в центъра на Москва, частен самолет - полет до Амстердам, Париж, Барселона, където живяхме в луксозен хотел срещу Айфеловата кула в Париж и в сърцето на Барселона .... Днес ние сме в Сен Тропе и 7 дни ще бъдем в най-елегантната и една от най-скъпите яхти в региона, където членове на кабинния екипаж и готвачи от най-високата категория, ще се грижат за нас.... тези изкушения не са често посещавани дори в наземни ресторанти (цената на нашата яхта е около 10 милиона долара!)
Но аз си задаеам един въпрос, защо аз? Какво беше направено?
И в отговор ще ви разкажа моята история...

Преди повече от 3 години ме запознаха с ABA - аз не знаех, че има такива възможности за обикновените хора ...

Нямах офис, нямах квалифицирани съветници, нямах система, нищо! Но аз имах ясно желание да се справят с този бизнес и да овладея тази възможност ... всички комисионни през първата година (дори и повече), аз харчих за пътуване до събрания и конференции, аз попивах всяка дума и всеки следващ път, се убеждавах още повече, че искам да стана УСПЕШЕН В ABA! Че искам да печеля, да променям, да подобрявам моето ниво и начин на живот!

Аз не мислех за другите, аз вървях напред, към моята цел! Беше трудно, нямах познания, разбиране, но имах вяра в това, което правя!

Приятели, ако искате да спечелите добри пари (това не е дори 10 000 евро на месец), хванете кормилото на живота си, ВИЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ПРОСТИ НЕЩА! Не чакайте помощ, разчитайте само на себе си, защото това е Вашия бизнес все пак!

Разбира се, нашият бизнес не е за всеки, а само за избрани, за верните на себе си и на своето дело, но този бизнес ЩЕДРО се насърчава!

Колеги, искрено желая да достигнете до всички висоти на нашия бизнес, да се наслаждавате на всеки преживян ден, пътувайки към целта си! С нас това е повече от истинско! Обичам всички, прегръщам ви и искам следващия рейтинг в Австралия да стигнат възможно най-много от съветниците от нашата дирекция!

Пс: Не обръщайте внимание на временните трудности, просто вървете към целта си, към вашата мечта, към вашата свобода и свободата на вашите най-близки хора! Това е истински шанс за всички, без значение на колко години сте! @ Bay of St. Tropez"





























+359894512331