сряда, 8 юни 2016 г.

ПО-ДОБРЕ МЛАД ЗДРАВ И БОГАТ, ОТКОЛКОТО СТАР, БОЛЕН И БЕДЕН












Да си на крака, да виждаш, да чуваш, да дишаш, да имаш покрив над главата, да имаш поне един приятел, това е напълно дстатъчно за да си в ритъма на живота. Истинския приятел, който знае и може да бъде такъв, той не си тръгва от първия път, когато е трудно. Той ще изтрае много, преди да обърне гръб на твоите проблеми. Ти имаш право да избираш, но много често се случва така, че твоя избор трябва да се направи в кратък период от време. Истинският приятел ще ти даде своите правила и всичкото време за твоя избор, дори ще ти даде втори шанс, а може би и трети. Какво ще направиш ти? Ще чакаш докато отпадне поредното приятелство? Ако вече имаш опит, трябва да помислиш много добре!
ABA MARKRTING GROUP INC.
Това е асоциация на бизнес съветниците, професионални приятели, които се обучават на ефективно приятелство, в истинския смисъл на думата. Ако се случи да срещнеш съветник-приятел, не го пускай да си тръгне от теб, а поискай да знаеш всичко, което той е научил за приятелството и живота. Ако пропуснеш този шанс, може пак да ти се случи някой ден...
Всеки ден остава с един ден по-малко!
Докато имаме сили и можем да направим нещо за себе си в бъдещето, когато ще се нуждаем от почивка и спокойствие, трябва да действаме. В противен случай ще се наложи да действаме, дори и силите и възможностите да са станали символични. Няма човек на земята, който да е освободен от ангажимента да се погрижи за себе си, дори през това време да се грижи и за децата си, за внуците си и т.н.
Ако се погрижим на време за себе си, няма да сме в тежест на най-близките си хора. Ако посъветваме нашите близки и приятели да се погрижат за себе си, така ние ще се обградим с хора, които няма да са в тежест на никого.
Присъединяването към асоциацията на бизнес съветниците е много важна стъпка в живота на всеки, който го направи. Обучението на нашите членове е полезно и градивно. За няколко години вие ще постигнете за себе си много неща, които са били неосъществима мечта за повечето хора. Простата причина е, че повечето хора няма да срещнат или няма да познаят своя шанс. Повечето хора вземат решения без информация. Повечето хора казват: акъл неща, пари ми дай... и си имат виновен за всичко. Но всички в живота си получават шанс и то не един път, ако не го забележат първия път, може да го пропусна и втори,  и третия...
Не правете като повечето хора!

http://aba.community/BG-000172