сряда, 24 октомври 2018 г.

Волшебная фраза на первой встрече



Обади се сега: +359894512331; georgiev.georgi@aba.marketing

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ...












Здравей приятелю,

Не ти трябва много време, а няколко човека, приятели, които да повторят това, което направихме ние с теб, да тръгнат заедно с теб, с минималния договор за агент. Не време трябва, а управление на времето и ресурсите. 24 часа имат всички, но резултатите са различни!

Естествено, не се изключва възможността да се инвестират и повече пари, и да се ползва кредита, който е до 115000 евро.

В градът има сериозна група, която се развива много добре, а това означава, че лесно може да се дублира и развива паралелна структура, а ти имаш офис в центъра, някои клиенти ще попаднат полуготови при теб. Само да знаят, че те има. Кой ще им каже, кой има интерес от това? Ти!

Що се отнася за работата, която трябва да се върши, това е повтаряща се регистрация, документи, активация. Парите могат да се внасят по банкова сметка в Първа инвестиционна банка, а в основанието се пише номера на договора и името на клиента.

Тоеа е. И всичко се повтаря, по-лесно и по-добре. Можеш да предложиш на някоя от твоите сътруднички да ти помага, да прави тези технически действия и след като го направи два-три пъти, това ще става все по-лесно и бързо.

Хонорарите се изчисляват на база на договорените обеми, дори да е внесена само 10% от сумата по договра.

Ти трябва да създадеш мода в твоята среда, да се използват продуктите на АБА Маркетинг, което дава възможност да се правят моментални, безплатни, вътрешни преводи, между лицата, които имат пари в АБА (физически или юридически лица).

Мрежовия бизнес е замислен да се извлече много-кратно по-голям резултат, с усилията, които се влагат в конвенционалния бизнес. Всеки четвърти милиардер в света е постигнал това с мрежов бизнес.

На разположение имаме платформа, която работи и се обслужва в интернет среда и дава свобода на действие на големи разстояния. Всеки клиент и агент получават своя достъп с парола в лична страница в сайта на компанията. Парични преводи се извършват само по банков път. 

Ти просто трябва да поканиш няколко човека, над които имаш влияние, да те последват и с тях да направим твоя бизнес в този град, а също така навсякъде в България и чужбина.

В Москва има силни работещи структури на АБА. В Русия има на много места, чак до Владивосток, Хабаровск, Сургут, Омск, Новосибирск, Екатеринбург, Санкт Петерсбург, Самара, Уфа, Ростов, даже в Дагестан, Казахстан... бизнеса е разпространен в 30 държави. Беларус, Украйна.... 

ABA Marketing Group Inc
070090078; +359894512331
georgiev.georgi@aba.marketing
Инвестиционни идеи, директно от кухнята