събота, 19 март 2016 г.

НАПРАВЕТЕ СИ ЛИЧЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД СЕГА!



Новото време, изисква от нас, ново поведение, ново отношение. Добре е, че не сме сами и може заедно с други предприемчиви хора да използваме натрупаните знания и опит, за да си улесним живота.

ABA Marketing Group Inc. - https://aba.marketing/

Компанията предлага уникална възможност за участие на малки и средни инвеститори да печелят по начин, който се предлагаше само за богати хора и корпорациите. Това са банкови сметки свързани с институционен фонд.

Освен добра печалба, компанията осигурява достъп до парите и възможност да получите предварително печалбата за следващите три години, под формата на кредит с ниска лихва. да

Месечната печалба от фонда, надхвърля 2% в последните няколко години и може да се сравни с пенсия, която получавате, без вършите никаква работа. Това са повече от 2000 евро за сметка със 100.000 евро, или 1000 евро от сметките с 50.000 евро. Т.е. вашите пари във фонда са определящи за вашия месечен пасивен доход. Вие се пенсионирате от момента на захранване на вашата сметка в ABA Marketing Group Inc..

А сега най-интересното, вие можете да получите предварително печалбата за следващите 3 години, т.е. още 60% допълнителни пари, които да харчите за нещо, или да добавите в сметката си за печалба от фонда. ABA - Credit! Нашите банки - партньори, предоставят на всеки наш клиент кредит, който се гарантира с инвестиционния портфейл на компанията.

Нашите консултанти и съветници ще ви помогнат да направите вашата пенсионна програма и да забравите "трепетното" очакване на обществената пенсия. Вие също можете да споделите с вашите приятели, тази безценна информация, като наши консултанти и така професионално да изучавате и да предлагате продуктите на компанията и затова да получавате комисионни и бонуси.

Ако още не сте мислили, какво ще получавате от пенсионната система, когато му дойде времето, бъдете сигурни, че няма да повече от това, което сте заработвали преди. Обществената пенсия ще бъде около 30% от предишните доходи, а това е много неприятно да се осъзнае, когато стане твърде късно. Не позволявайте това да се случи точно на вас!
Следва продължение....

http://bconsultbg.blogspot.com.cy/2016/03/presentation-first-aba_7.html

SEVEN FLAGS CLUB
georgiev.georgi@aba.marketing

+359894512331 +37121460966
Инвестиционни идеи, директно от кухнята