сряда, 23 януари 2019 г.

#SEMINAR #ABA #MARKETING #ISTANBUL #TURKEY #15-19.03.2019




InterContinental Hotel Istanbul
Компанията ABA Marketing Group ви кани да посетите събранието на съветниците, което ще се проведе на 15-19 март 2019 г. в Истанбул (Турция), който съчетава всички предимства на съвременния метрополис и очарователното величие на древността.
Участниците в събитието ще бъдат посрещнати в петзвезден хотел InterContinental Hotel Istanbul, разположен в близост до международното летище Ататюрк и на 4 километра от центъра на Истанбул.
Тук ще намерите удобни стаи с всички удобства, декорирани в османски стил, разнообразна кухня, приятно обслужване и много забавления за всеки вкус.



Билети за събранието са на изгодна цена до 31.01.2019 година!
Вече в секцията Ссъбрания (Купи билет) можете да закупите промоционални билети за срещата:

Promo Single за 1000 евро
настаняване в единична стая по време на събранието, трансфер, посещение на лекции, храна, развлечения и участие във финалната гала вечеря.
Promo Double за 800 евро
настаняване в двойна стая по време на събранието, трансфер, посещение на лекции, храна, развлечения и участие в финалната гала вечеря.

Доплащане за допълнителни дни:
За престой в единична стая - 130 евро;
За престой в двойна стая - 70 евро.



Възможността за поръчване на допълнителни нощувки трябва да бъде съгласувано с Татяна Гайденко, която отговаря за организационните въпроси (e-mail: gaidenko.tatjana@aba.marketing). 
За допълнителни въпроси можете да се свържете с офиса на компанията на имейл адрес office@aba.marketing.

Не пропускайте събранието в Истанбул, най-големият град на Турция на бреговете на Босфора! Очаква Ви наситената програма, приятната почивка и изобилие на положителните емоции.


ABA Marketing Group Inc.
Latvia, Riga, Kalku street 7, LV1050
ABA Marketing Group
+37121455550  office@aba.marketing



070090078
ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!