събота, 4 август 2018 г.

ПОСТАВИ СИ ДОСТОЙНА ЦЕЛ, АКО ИМА КАК ДА СЕ ПОСТИГНЕ!



















Аз съм сигурен, че вече сте слушали, или прочели нещо за понятието "ЦЕЛ", така ли е?

Аз съм чувал, че Мечта, на която се постави срок, тя се превръща в "ЦЕЛ". 
На аглийски думата Мечта е Dream, думата Сън също е Dream. Странно или не, постави ли се срок на мечтата, тя се превръща в "ЦЕЛ"!

Кога мечтите са най-големи, разнообразни и цветни? Не е ли това в последните години на детството, малко преди края на средното образование? Да, тогава мечтите са най-красиви и смели. Какво се случва след това? След това започва търсене на място сред възрастните..., а времето лети... а мечтите стават все по-далечни и бледи, започват да приличат на сън, в който се влачиш по корем с протегната ръка, към нещо, което се изпарява... Тъжно. Много от "застаряващите" млади хора се отчайват и отказват да са активни. Започват да "съществуват". А по булевардите пак се виждат нови, хубави автомобили, а МОЛ - овете - пълни със стока и клиенти, туристическите агенции работят на пълна пара...
Какво става бе хооора))))) Какъв е проблемаааа))))))

Проблем има! И той е много голям! Библейска истина е, че когато 1000 слушат, само 100 чуват и само един разбира. Кой може да разбере? От коя група си ти?
Какво е това, което само 1/1000 разбират?

Ще ви успокоя, (ако това е възможно) всичко се учи, всичко може да се научи!
Трябва да се вложат време, усилия и пари! Това е формулата! Ако някой от множителите е равен на нула, крайният резултат става равен на нула!
Т.е. когато се вложат повече пари, времето и усилията може да са по-малко и обратно, ако парите са малко, тогава ще трябват повече време и усилия за постигане на единица успех (резултат)! Математека... 

И най-важното - формулата трябва да се прилага в проверени дейности, с помощта на компетентни, практикуващи специалисти - консултанти.

Асоциация на Бизнес Консултантите - ABA Marketing Group Inc. създава компетентни специалисти, които няма да ви подведат. Напротив, ще получите най-добрата помощ за превръщане на вашите мечтите в Цел и резултат.

Не чакайте повече, вашето време отлита, свържете се с наш консултант и ще получите знанията и енергията, които са необходими, за да изпитате сладостта на успеха.

С най-добри пожелания, Георги Георгиев
Директор продажби - ABA Marketing Group Inc.
+359894512331 georgiev.georgi@aba.marketing
http://abamarketing.bg/








   
http://bconsultbg.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

(следва продължение)