неделя, 20 януари 2019 г.

ЗА БЛАГОТО И БЛАГОДАРНОСТТА В АБА...

Завърши обучение в град Минск, АБА Беларус.
Препращам ви вълнуващо изказване на участник в това обучение и снимка на участниците. Аз искам да благодаря на тези хора за търпението и желанието, с което възприемата всеки модул на учебната програма Академия АБА и Валдай Тренинг Център. С тяхна помощ ние можем да видим, че това знание работи и създава добро и добри хора. Аз силно се надявам, че сред нашите български съветници, ще се появят и такива, които са преживели истински това чувство и благодат, за които Валентина Юрачно.


Валентина Юрачно:
Скъпи приятели !!!
Искам от всички нас да благодарим на Ана и Сергей! Те донесоха яснота, мир и добра воля в живота ни. Където и да сме, с когото комуникираме, трябва първо да се уважаваме !!! И благодаря на всички присъстващи в живота ни за опита.
Влязохме в този живот, за да разкрием себе си, нашите възможности. Отвори най-доброто или кутията на Пандора. Всеки сам избира.
Дмитрий, ние чрез вас се срещнахме с Ана и Сергей. Благодаря ви за опита, за желанието да ни дадете най-доброто и за това, което сте !!!
Василий, благодаря ви, че сте тук с нас и ни помагате да разрешим всички възникнали въпроси.
Артем, благодаря ти, че винаги се радваш на нашата култура.
Благодаря на всички, че участвахте, за вашия опит, за вашето знание, за това, че ни позволихте да бъдем вместо вас.
Страхотно обучение !!!!

Генадий Дмитриевич !!! Надявам се, че виждате цялата ни обратна връзка в нашия чат. С всички тези думи, ние благодарим на вас и на компанията и на всички водещи служители, които ни дадоха тази възможност да растеме и да бъдем по-добри !!!!
Благодаря ви и с най-добри пожелания на всички нас !!

*
Русский
Валентина Юрахно:
Дорогие друзья!!!
Хочу от всех нас поблагодарить  Анну и Сергея!! Они внесли в нашу жизнь ясность, мир и доброжелательность. Где  бы мы не были , с кем бы мы не общались, мы в первую очередь  должны уважать друг друга!!! И благодарить  каждого присутствующего в нашей жизни  за опыт. 
Мы пришли в эту жизнь раскрыть себя, свои возможности. Открыть  самое лучшее или сундук Пандоры.  Каждый  выбирает сам.
Дмитрий,  мы через  тебя познакомились с  Анной и Сергеем. Благодарим тебя за опыт,  за  желание нам дать лучшее и за то что ты есть!!!
Василий, благодарю что ты здесь с нами и помагаешь нам разруливать все  возникающие вопросы.
Артем, благодарим тебя , что ты всегда блюдешь  нашу культуру.
Благодарю  всех вас , участвующих, за опыт, за знания, за  то что вы позволили быть  вместо  с вами. 
Великолепное обучение!!!!

Геннадий  Дмитриевич!!! Я надеюсь что вы видите все наши отзывы у нас в чате. Всеми этими словами мы благодарим  ВАС и компанию и весь руководствующий состав которые нам дала эту возможность  расти и быть лучше!!!!
Благодарим ВАС и с найлучшими пожеланиями всем нам!!


070090078
ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!