сряда, 15 април 2015 г.

“FIRST” - PRODUCT OF ABA MARKETING GROUP INC.

















Програма „FIRST” - банкова сметка, свързана с инвестиционен фонд



Програма “FIRST”, това е договор за сметка, обезпечена със специално подбрани финансови инструменти с нисък риск и средна месечна печалба около 2%, или средно годишно може да се очаква около 20-25%.

“FIRST” ви дава личен кабинет в сайта на АБА Маркетинг, с персонален достъп и няколко вида сметки в един комплект:
1. Разплащателна - операционна, с която можете да изпращате и да получавате пари от цял свят.
2. Инвестиционна, където получавате печалбата от инвестиционния фонд. В тази сметка премествате свободните към момента пари от операционната сметка. Това става за секунди и е безплатно.
3. Кредитна сметка - в тази сметка можете да получите печалбата от инвестиционната сметка за следващите 3 години предварително - 60%.
4. Дебитна карта - нареждате пари към Вашата карта, когато е необйодимо за Вас, чрез меню във вашия личен кабинет в сайта на компанията.
5. Застрахователна сметка в Allianz - застраховка Живот за всеки потребител на продукта на застрахователна сума - 10000 USD.
6. Eurosim - мобилна карта с достъп до личния кабинет без интернет.

Вие получавате комплексно обслужване и допълнителен финансов ресурс. Това означава, че ако използвате инвестиционната сметка в програма “FIRST, ще получите и допълнителни пари (60%), с които можете да плащате или да ги съхранявате в инвестиционната сметка със съответна печалба на инвестиционния фонд. През цялото време парите са дoстъпни за ползване и носят много добра печалба.

Пример:
Ако имате по инвестиционната сметка 10.000 EUR веднага ще получите допълнително 6.000 EUR (60%), под формата на кредит с годишна лихва 6,5%. Минималната лихва по кредита е 4,5%, ако сумата на кредита надхвърля 100.000 EUR. Сумата от кредита можете да използвате за всякакви цели, дори можете да я добавите към инвестиционната сметка докато решите какво да правите с нея. Така ще получавате печалбата от цялата сума (16.000 EUR). Печалбата се добавя в инвестиционната сметка в края на всеки месец и е различна. Средната годишна печалба за клиента може да бъде около 20-25%, В края на всеки месец, управляващата компания взема от натрупаната печалба (Profit) 20%, а на потребителите дава 80% от печалбата.
За откриване на сметка се заплаща еднократна такса (agio) в размер на 6% от инвестираната сума, която може да се плати с кредит.
По всяко време можете да теглите и да внасяте пари в сметките си, без ограничение. Сметката може да се предава по наследство, да се продава или да се прехвърля на друго лице без допълнителни разходи.

Много често наши клиенти инвестират парите от кредитната сметка за купуване на жилища, автомобили, активи или дори за търговски операции. Така запазват парите си, а използват бъдещата си печалба сега.

Документите са на английски и руски език. Най-голям брой и обем на сметките имаме в Русия. Клиентите остават много доволни и някои от тях стават представители на своите близки и приятели в ABA MARKETING GROUP INC. и помагат за правилното и ефективно използване на програма “FIRST + credit 60%. Консултантския труд оценяваме по мрежова система за комисионни и бонуси, която ще ви хареса.

http://ggeorgiev.aba.community/