вторник, 6 юни 2017 г.

Я ДА ВИДИ ДЯДО ПОП, ИМА ЛИ В ГЪРНЕТО БОБ...















Тема за регистрирани консултанти в ABA MARKETING GROUP INC.

Колеги, много скоро ще станат две години от падането на лихвите по спестовните влогове, т.е. вече няма такова понятие, вече има банкови сметки и такси за съхранени и проверка на парите. По същото време започнахме да предлагаме информация за продуктите на ABA MARKETING GROUP INC.
Банкова сметка, свързана с инвестиционен фонд - това предлага ABA MARKETING GROUP INC.. Печалбата на фонда, всеки месец се разпределя между клиентите според тяхното участие във фонада, даже нещо повече, нашите клиенти имат достъп до бъдещата си печалба за следващите три години. Получава се като кредит с ниска лихва, а гаранцията и връщането става от месечната печалба.
Тези прекрасни условия, уважами колеги могат да се използват от приятелите на нашите консултанти и това е логично. Защото хубавите неща се казват на приятелите!
Когато говорите с приятелите си за продуктите на ABA MARKETING GROUP INC., какво реално се случва? Вие предлагате на вашите приятели, увеличение на техните парит с 60% веднага и после по 2+% за всеки изминал месец.
А другото, което се случва е предложение за работа и бизнес с продуктите в мрежата на ABA MARKETING GROUP INC.
Увеличение на парите веднага, плюс разкошна  месечна печалба, плюс работа и бизнес в проверена, работеща, международна система.
Въпрос: Какво тук не е ясно? Какво мога да ви обясня още за да се отдадете на доброто, да правите добро без работно време и работно място? Да умножавате броя на вашите приятели, както и размера на тяхното благополучие. Да станете абсолютни и уважавани лидери, заради вярната посока и енергия на вашите усилия. И не на последно място, да получавате справедлива и заслужена оценка, комисионни, пасивен доход и много бонуси и награди, по кариерната стълбица на фирма  ABA MARKETING GROUP INC.

http://ggeorgiev.aba.community/