събота, 25 август 2018 г.

СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА... (за сделките с недвижими имоти)

 СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА...
 .. си каза нашият герой от агенция за недвижими имоти на път за новото си жилище в квартал Витоша. Цяла година срещи, огледи, договори, нотариуси и т.н.... , но вече пристигна с новия си електромобил, който сякаш сам знаеше пътя и се стрелкаше между колоните в трафика. Вратата на гаражите се вдигна автоматично и след няколко секунди, автомобила спря на парково място 1. Пет звездния асансьор безшумно полетя към най-горния етаж и неусетно вратата се отвори в преддверието на мезонета с изглед към Витоша планина.. Агентът остави ключовете на специалната поставка в коридора и взе миниатюрно дистанционно, с което включи осветлението и музикалната уредба; завесите на панорамните витрини също се отдръпнаха автоматично. В средата между хола и трапезарията се намираше бар с напитки и нашият агент, с чиста съвест си наля чаша уски ....  
... До тук добре, но аз предлагам още един сценарий, който не изключва написаното по-горе. Аз знам как, продавачите, купувачите и агентите, могат да остават по-доволни от сделките с недвижими имоти!
Аз съм консултант в ABA Marketing Group Inc. и ние предлагаме финансов инструмент за съхранение на пари с печалба от инвестиционната дейност на компанията, плюс допълнителен кредит в рамките на 60% от вложените пари.
Става въпрос за близо 2% месечна печалба и в кредит се получават още 60%, т.е. печалбата за следващите 3 години. Именно в това се състои основата на моето предложение.
1. Купувачът, който е готов да плати имот със свои пари, може да подпише с ABA Marketing Group Inc. договор и да вложи определена сума пари, след което да поръча кредит (60%), а с кредита да плати желания имот, без да харчи от своите пари. Печалбата от вложените пари, за 3 години изплаща получения за покупката кредит.
2. Продавачът, след като получи парите от продажбата, също може да сключи договор с ABA Marketing Group Inc., да вложи парите в компанията и да поиска допълнително кредит 60%. С този кредит продавача увеличава сумата от продажбата.
Имаме действителен случай - продавач, който намали цена на имота с 20%, а след продажбата вложи парите в ABA Marketing Group Inc. и увеличи сумата на продажбата с размера на кредита (60%). В края на операциите продавача  остана много доволен.
Освен това започна да получава от инвестицията близо 2400 евро месечна печалба. А самата сделка изглежда така: От 100000 евро, цената беше свалена на 80000 евро, а след продажбата сумата беше увеличена с 60% - 48000 евро и така крайна сума на продажбата стана 128000 евро, минус таксите за сделката, в инвестиция останаха 121000 евро х 2% на месец - блозо 2400 евро печалба.
3. Агентът по сделката има да получава от покупката, продажбата и договора с ABA Marketing Group Inc., т.е. комисионните наратсват, а всички участници остават по-доволни от колкото без партньорство с ABA Marketing Group Inc.

Това не е просто реклама. Аз ви каня на разговор, преди да участвате в сделка с недвижими имоти. Целта е да извлечете максимална полза и да бъдете максимално доволни, което не може да се случи без ABA Marketing Group Inc. 

 
https://aba.marketing/
070090078; +359894512331
georgiev.georgi@aba.marketing
Инвестиционни идеи, директно от кухнята