понеделник, 5 септември 2016 г.

С ИНФОРМАЦИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 500 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА 1-2 ГОДИНИ


















Да, правилно е записано. Това е бизнес с информация, влагат се пари само за личните разходи (за всеки е различно), т.е. процента на възвращаемост е много голям (500000%).
Повечето хора няма да усетят вибрацията, но така е в природата, най-великите сили са невидими за човека - гравитацията, радиацията, любовта, и т.н.
Ние работим с информация за продукти на финансова компания, които са полезни за хората, които имат някакви спестявания, това са банкови сметки, свързани с инвестиционен фонд и около 2% месечна печалба, он-лайн банкиране, MasterCard, допълнителен кредит, равен на печалбата за следващите 3 години. Много е изгодно за клиентите, но също така за лицата, които рекламират и предлагат продуктите на компанията.
Имаме договор за консултиране и система за оценка на консултантския труд, които дават възможност както на физически лица, така и на юридически лица, да натрупат точки и хонорари за много кратко време. Например 500000 евро се получават от 100000 точки, които могат да се постигнат за 1 или 2 години, като разходите за това ще бъдат свързани с издръжката на лицето, което се занимава с дейността. Примерно 1000-5000 евро на месец, за 1 година е равно на 12000-60000 евро. Колко ще харчите за себе си, това решавате вие. Компанията ви дава продукт, система за оценка и обслужва привлечените от вас клиенти.
Освен това получавате квалифицирано обучение и помощ през цялото време на вашето професионално развитие, а след това, ставате самостоятелни професионалисти с постоянно нарастващи доходи.
Ако това не ви харесва, аз нямам по-добро предложение.

http://aba.community/BG-000172