петък, 8 май 2015 г.

TATYANA ILIEVA - LIECHTENSTEIN

 
Hallo, mein Name ist Tatyana. ich bin ein Berater des Unternemens ABA Marketing Group Ins. und kann Ihnen helfen, um ein neues Konto zu öffnen First+ Kredit.

Mob: +43 650 554 24 55
E-mail: Tatyana.Ilieva@gmx.net
Skype: tanja.ilieva13






ÜBER UNS
"ABA Marketing Group Inc." ist ein modernes Unternehmen, das im Bereich des kollektiven Vermögens-Management-Dienstleistungen zur Verfügung stellt. Wir nutzen die Investitionsprojekte mit maximaler Rendite und geringem Risiko.
Es ist nicht notwendig, für einen kleinen Prozentsatz der üblichen Bankeinlagen absetzen oder binden Sie die Karriere bei Investitionen und Finanzierung Einsparungen angemessen zu entsorgen. Jeder kann das Kapital der Zusammenarbeit mit der "ABA Marketing Group Inc." erhöhen
Regelmäßige Finanzmarkt Beurteilung wird durch die Vermittlung von Partnerunternehmen, die auf die profitabelsten und vielversprechende Vorschläge schaffen können gemacht. "ABA Marketing Group Inc." wird zuverläs

08.07.2015
Животът ти е отражение на вътрешната ти нагласа."
"Не е достатъчно да искаш - трябва да действаш!
Не е достатъчно да можеш - трябва да правиш!"Животът ти е отражение на вътрешната ти нагласа."

Търсиш начин да подобриш финансовото си състояние, но нещата все не се получават? Много хора правят всичко по силите си, за да печелят повече и да премахнат финансовите си проблеми и въпреки всичко резултати няма. Защо се получава така? Една то най-често срещаните причина за това са погрешните убеждения и неправилната вътрешна нагласа. Сигурно си чувал реплики от сорта на „щастие не се купува с пари“ или “парите развалят човека„? Дали това са факти или по скоро оправдания за провала или бездействието ни?

Кои са най-често срещаните убеждения за парите, които ни провалят?
Щастие с пари не се купува. – Това е самата истина, но и бедността също не те прави щастлив. Щастието идва от това да изградиш живот, който да има стойност и значение. Това можеш да го постигнеш както с пари, така и без тях.

Хората с много пари са алчни. – Това обаче е поредния мит. Алчни хора има както при богатите, така и при бедните и средната класа. Това зависи от характера на човека , а не от финансовото му състояние. Факт е, че има много богати хора, които са щедри и състрадателни.

Ще трябва да работя много усилено и да правя големи жертви по пътя към богатството. – Ако решиш, че това е единствения начин да прогресираш финансово, вероятността да се случи точно така е огромна. Това обаче не е задължително. Истината е, че хиляди хора са постигнали финансов успех, комбинирайки забавлението, свободното време и страстта. Парите са нещото, което може да ти осигури време, а това е един от най-ценните ресурси, които имаме.

Замисли се как можеш да си по-полезен на хората: ако си беден или богат? Естествено, че парите могат да ти дадат възможността да решаваш много повече проблеми и да си в позиция да променяш живота на хората към по-добро. Мнозина, които говорят за промяна и призовават към действие са в позиция, в която нищо не могат да направят. За да помогнеш на някого, първо помогни на себе си! Колкото повече имаш, толкова повече можеш да дадеш. Парите трябва да се възприемат като средство за постигане на нещо, а не като крайна цел. Както гласи една поговорка: „Парите са добър слуга, но много лош господар“. Човек не трябва никога да се обсебва от тях.

Изключително важно е да си изградиш правилното съзнание. Много хора са се фокусирали върху недоимъка и оскъдността. Каквото и да правиш с цел да забогатееш, правилната нагласа и убеждения са от ключово значение. Робърт Кийосаки го е казал по прекрасен начин: “ Преди да спечелиш първия си милион, първо трябва да станеш милионер.“ Ако в съзнанието си не си готов за успех и богатство, шансът да дойде при теб е нищожен. Дори това да стане, скоро ще си пак на изходна позиция. Именно затова много хора спечелели от лотарията, скоро се оказват разорени поради липсата на правилна нагласа, убеждения и знания.


Ако някой истински желае да си подобри финансовото положение и да работи с мене - да грабне телефона и да ми пише на личния чат.

ХИЛЯДА ЩЕ СЛУШАТ, СТО ЩЕ ЧУЯТ, ЕДИН ЩЕ РАЗБЕРЕ...


СПЕСТОВЕН ВЛОГ В ТЪРГОВСКА БАНКА
 СМЕТКА - FIRST + CREDIT  -  ABA

Депозит - 10.000 EUR
Годишна лихва - 1% х 60 години – 60%
Нарастване за 60 години до 16.000 EUR


Сметка - 10.000 EUR
Годишна печалба – 20%
Кредит гарантиран със сметката – 60%
Нарастване за една седмица до 16.000 EUR
Нарастване за 30 години около 650.000 EUR