четвъртък, 9 август 2018 г.

НАКРАТКО ЗА АБА МАРКЕТИНГ ГРУП

























ABA Marketing Group Inc. е шведска компания, регистрирана във Федерация Сейнт Китс и Невис за нулев данък върху печалбата. Интересното е, че Федерацията е участва в Британската общност, където действа английското обичайно право и се подчинява на Върховния съд в Лондон. По този начин компанията осигурява максимална защита на интересите на своите клиенти.

Абревиатурата ABA (ASSOCIATION of BUSINESS ADVISORS) се превежда като Асоциация на бизнес съветниците. В основата на ABA Marketing Group Inc. е богат опит в консултирането, бизнеса и инвестициите. Компанията е основана през 2013 г. по инициатива на хора, чийто опит в областта на финансите надхвърля 20 години.

АБА Маркетинг България изпълнява функциите на ABA Marketing Group Inc. в България на български език. Дейността е да се привличат партньори към общността, които да предоставят свои средства за инвестиции срещу 80% от печалбата с инвестиционните дейности и ползването на допълнителен кредит по общите условия на корпорацията.

Компанията предлага изгодни партньорства с агенции за недвижими имоти, търговци и други участници в бизнеса с недвижимо и движимо имущество.
Винаги вземаме под внимание положителния опит и се стремим към нови постижения в ключовите области, в които компанията работи.

Броят на партньорите в ABA не спира да расте, тъй като ние винаги търсим индивидуален подход към всеки един от тях. Нашите партньори получават пълна информация за инвестираните средства, в реално време. Всички важни данни можете да намерите в личния си кабинет.

На всички въпроси относно договорите и получаването на партньорски права в компанията, ние с радост ще ви предоставим пълна консултация, пишете ни в България.
  

С най-добри пожелания, Георги Георгиев


georgiev.georgi@aba.marketing
+359894512331 +37121460966
Инвестиционни идеи, директно от кухнята

(следва продължение)