събота, 27 февруари 2016 г.

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ....


Имало едно време само една ДСК...

 

Но преди петнадесетина години на капиталовите пазари бяха допуснати нова категория потребители - съвсем-малкия инвеститор. Това става възможно след обединението на мрежовия бизнес с инвестиционните фондове. До тогава, нямаше как да се предлагат високо-ефективни финансови и инвестиционни услуги на хората с по-малко от 1 милион евро. Инвестиционните банки не поддържат щатни специалисти, които да обслужват хората с по-малко пари. Тази мисия беше възложена на мрежовия бизнес и съответните инвестиционни програми.

 

Нашите консултанти се обучават как да работят за малките инвеститори,  а тези хора са милиони. Милиони нови клиенти могат да получат ползите, които се предлагаха само за богати хора и корпорации.

 

Всъщност така се появи и нуждата от професионално подготвени консултанти.

Нашата академия се базира на този дефицит и на неговото преодоляване.

Мрежовия маркетинг е единствената възможност за решение на тази задача, а в комбинация с най-новите технологии за оценка и заплащане на консултанския труд, тази мисия носи огромно удоволствие както за нашите клиенти, така и на нашите консултанти.

Минималната възраст за тази дейност е 18 навършени години. Професионалната кариера е еднакво достъпна за всички възрасти, с тази разлика, че по-младите ще имат много повече време да се радват и да ползват от благата на по-високата професионална степен, след като я достигнат.

 

За ваше добро е поне един член на семейството да стане представител в инвестиционна общност за да знаете как да увеличавате парите си с около 3% на месец. Така нашите инвеститори, получават и харчат повече пари от преди, а това ги прави доволни и щастливи.

 

Работата на консултанта е свързана с изучаване на продуктите, документите и технологията за вписване и валидация, с което помага и улеснява новите партньори и консултанти. Професията консултант е уважавана и доходна, ако се практикува правилно. Общността се развива в много страни по света и това е предпоставка да се провеждат и международни обучения, в екзотични места по света. Освен полезни знания, консултантите придобиват нов по-висок стандарт на живот. Това е работа без определено работно време и работно място и много добри, нарастващи доходи, плюс пасивен доход от печалбата на общността.


Ако искате да узнаете как да изпозлвате съществуваща възможност за членство в инвестиционна общност за себе си или за ваши близки и приятели, трябва да се свържете с нас и ще получите пълна информация и помощ за ново начало.


 

https://mssg.me/georgiev.finance

+359894512331