петък, 22 април 2011 г.

РАБОТА ВКЪЩИ?


Пасивен доход вече е достъпен за всички.

Хиляди наши клиенти използват готови решения и постигат целите си.

Милиони хора по света работят вкъщи? Скоро този тип работа ще поеме дефицита на работни места в следствие на роботизацията и научния прогрес. Все повече работодатели не само, че правят възможен, но и насърчават надомния труд. Работата вкъщи е не само много подходящо решение, ако сте болни или пък сте по майчинство, но и за напълно здрави хора, които искат да разполагат с повече време за себе си. Тенденцията е за някои професии работното място да се премести изцяло у дома.

 Основният плюс на надомната работа е, че си спестявате времето, за което бихте стигнали до работата. Освен това можете да работите в удобна атмосфера, сами избирате темпото на работа. Работата вкъщи е много удобна за майки в отпуск по майчинство, за студенти или хора със здравословни проблеми.

 Най-големият недостатък на работата от дома е, че човек постепенно се изолира и социалният му живот неминуемо страда. Освен това понякога е много трудно да се концентрирате, докато всички у дома ви разсейват.

За да работите вкъщи задължително трябва да имате компютър, на който да са инсталирани всички програми, които използвате в офиса. Освен това е необходимо да имате достъп до интернет и телефон, на който могат да ви открият по всяко време на деня. За да бъде пълноценна работата ви, трябва да се разположите в помещение, което ви позволява да се концентрирате и останалите членове от семейството няма постоянно да минават и да ви разсейват.

 За да се справите добре със задълженията си трябва да си създадете правила, все едно сте в офиса. Започвайте работа по едно и също време и приемайте часовете зад бюрото като истинско работно време. Психолозите дори съветват да станете, да се облечете, да се гримирате дори, сякаш отивате на работа и тогава да включите компютъра.

 Постарайте се да се абстрахирате от всичко, което отвлича вниманието ви вкъщи, независимо дали това са съседите, децата или приятелите ви.

 Подберете работа, която наистина ще ви е по-удобно да свършите вкъщи. Ако например е необходимо да търсите някаква информация в служебната документация, няма как да я свършите ефективно у дома. Създайте си списък с приоритети.

 Не забравяйте да правите почивки. Дори можете да си навиете часовника да звъни в момента, определен за пауза. Повреме на почивката можете да се наобядвате на спокойствие у дома или навън, да се поразходите, но не си позволявайте прекалено дълги почивки.

А сега, вижте какво точно можете да правите от дома си в партньорство с ABA Marketing Group Inc.:
https://bconsultbg.blogspot.com/2018/12/4-359894512331-359894512331-georgiev.html
https://bconsultbg.blogspot.com/2018/12/5-aba-marketing-group-inc.html
https://bconsultbg.blogspot.com/2018/08/aba-marketing-group-inc_94.html

070090078; +359894512331
georgiev.georgi@aba.marketing
Инвестиционни идеи, директно от кухнята