четвъртък, 2 април 2020 г.

НЕ БИХ ЧАКАЛ ДА МЕ КАНЯТ ДВА ПЪТИ


 
Днес обявиха, че нови 10 хиляди човека са били регистрирани в бюрата по труда, а записването продължава.

Дори пандемията, да е експеримент с обща договореност между правителствата, може да се окаже полезна, а това което необратимо ни се случва, може да се окаже здравословен тренинг срещу по-големи, или по-страшни беди.

Накрая, обаче,  пак ще има хора, които нищо не са разбрали, но тези които правилно подредят своите мисли също няма да са малко, всъщност ще бъдат повече отколкото са били до сега!

Дъра- бъра, нали така? Ако някой е очаквал да напиша нещо смислено, ето сега, започвам!

Хора с дипломи и мечти по-големи от на другите, сега се редят заедно с тях, в бюрата по труда и ще вземат от ресурса, който е определен за хората, които не могат да се справят сами.

Аз пък търся хора „воеводи“, може би Ангел или Румена, които биха тръгнали, да помагат на другите! Образовани хора със силни характери и здрави нерви! Търпение и издръжливост да завършват нещата, които са започнати.

Ще учим и ще правим, заедно и поотделно! Ние имаме „ваксина“ за един друг, съпътстващ „вирус“ – тотално обедняване, без хипер-инфлация и без финансови пирамиди. Сега хората харчат спестените пари, докато те намалеят значително или свършат. Така ли е? В канала има място за всички, но изход има!

Решението е програма FIRST на ABA Marketing Group Inc. Това е фирма, на международно сдружение за инвестиции, което осигурява на всичките си членове еднакви, или по-точно пропорционални блага, които се разпределят на база на персонално инвестираните парични средства, в евро или в долари.

Това е за хора, които все още не са свършили парите си и биха желали да ги запазят и пак да покриват разходите си. (няма никакво тайнство, просто технология)

Желаещите да станат членове на обществото, получават правото да предоставят свои средства за инвестиране от страна на компанията, а за това получават 80% от печалбата в края на всеки месец, а освен това получават и правото на допълнителен кредит в рамките на 60% от вложените средства. Така нашите членове увеличават веднага своите пари в компанията с 60%, а след това всеки месец, получават съответния % на печалбата за месеца. За пет години от старта на дейността, месечната печалба, винаги е била между 2 и 3%.

Десетки хиляди хора ще се нуждаят от програма FIRST за да запазят своите пари и да харчат на кредит бъдещата си печалба. Десетки хиляди хора ще останат и без работа и без пари. много лошо, но каквото и да правим, пак ще има хора, които хем не знаят, хем не иска и да знаят. Те ще пострадат най-много, но и хората в тяхното обкръжение, също ще пострадат. (Както от някакъв вирус)

НЕ БИХ ЧАКАЛ ДА МЕ КАНЯТ ДВА ПЪТИ
Когато ме поканиха, преди 5 години, аз веднага се включих и досега получавам само потвърждение на очакваното!

Сега искам да споделям моя опит с хората, а това ще бъде моя дял в Движението „Българи за България“.

georgiev.georgi@aba.marketing
+359894512331 +37121460966
Инвестиционни идеи, директно от кухнята