петък, 15 март 2019 г.

ПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ, КОГАТО ПОМАГАШ НА ДРУГИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ!!!






















Философията на някои корпорации е „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“ (Givers Gain®). Основните ценности, върху които организацията се фокусира са Традиции + Иновации, Признание и Отговорност. Силата е в споделените ценности, огромната позитивна енергия, която обединява местните бизнеси и им помага заедно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък. Показателни са думите на един датски лидер: "Когато попаднеш в системата, сякаш си сред стари приятели, които никога не си виждал преди". 

Под тези лозунги се търсят изградени бизнеси, които по принцип се нуждаят от взимна връзка за по-голяма устойчивост и ефективност при управлението на ресурсите. Без стабилни ресурси - няма място в големия бизнес!

А какво да правят другите? А какво да правят хората, които нямат бизнес, но са спестили някакви пари? В търговските банки не се дават лихви! В източна Европа, повечето хора не получават доход от парите си, а трябва да се състезаваме със запдняците.

Преди 15 години започнаха преговори с представители на големия инвестиционен бизнес. Източна Европа бившите съветски републики, бяха извън този бизнес. Той беше разпределен и удобен за Западните икономики. Не можехме да се сърдим, но можехме да поискаме ново решение, което е приложимо за финансовата култура на Изток от Запада.

Инвестиционните банки работеха с милионери. Малките клиенти, притежаваха от 1 до 10 милиона долара, средните - от 10 до 30, за големи се считаха притежателите на оивече от 30 милиона долара..., а търговските банки постоянно намаляха лихвите, което е крайно неизгодно за малките спестявания и спестители. Единствено инвестиционните фондове предлагаха печалба, но за притежателите на милиони.

Добрата новина за малките инвеститори пристигна закономерно. Изчисленията доказаха, че малките инвеститори, заедно притежават повече пари от големите, и че инвестиционните фондове, също могат да се използват парите на малките инвеститори и да предложат по-ниски минимални инвестиции. Така се стигана до 2-3% месечна печалба, както за големите, така и за съвсем малките инвеститори.

Оказа се, че Роберт Кийосаки не е говорил фантастични неща, а съвсем реални и приложими!

Вече 5 години, ABA Marketing Group Inc. предлага тази невероятна възможност за най-малките инвеститори. А те остават много доволни и до сега нямаме оплаквания от клиенти, а вместо това, много от тях решават да станат партньори и представители в ABA Marketing Group Inc.

За работа и бизнес в партньорство с ABA Marketing Group Inc. има широко поле и големи реални възможности. Именно с такъв продукт и с такава компания, човек може да реализира своите неограничени способности.

Партньорството с ABA Marketing Group Inc. е подходящо, както за физическии юридически лица, така и за семеен бизнес. Всички варианти могат да се обсъждат с нашите агенти, които постоянно повишават своята квалификация, чрез практика и постоянно обучение за следваща професионална степен, които са на световно ниво, без преувеличение.

070090078
http://abamarketing.bg/ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!