четвъртък, 4 май 2017 г.

КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ КОНСУЛТАНТА В КОМПАНИЯ ABA MARKETING GROUP INC.


























1. Първо трябва да се запознаете из осннови със сайта на компанията и личния кабинет, за които получавате достъп, веднага след регистрацията.
2. Най-основните въпроси са написани, заедно с правилните отговори.
3. На разположение он-лайн се поддържа Блог - http://bconsultbg.blogspot.bg/ с актуална информация, гледни точки, озвучени на български видеоматериали. Предоставена е обратна връзка, чрез телефон, коментар или оценки. Всички, които желаят, могат да се абонират за новите статии.
4. Вашите нови сътрудници, много лесно ще се ориентират, ако им показвате тези възможности за дистанционно обучение и самоусъвършенстване.
5. Компания ABA Marketing Group Inc. поддържа страница в Фейсбук - https://web.facebook.com/ABAMarketingBulgaria/
6. Много консултанти поддържат свои страници във фейсбук, което е възможност за по-добра ориентация, относно мащабите и дейността на Компания ABA Marketing Group Inc.
7. Всеки от Вас, уважаеми колеги, може да направи своя страница както във фейсбук, така и в You tube, например - https://www.youtube.com/channel/UCNbfTj2r6Qf0BQbZxilXBVQ
8. Можете да създавате групи и да се обучавате индивидуално и колективно. Няма никакви ораничения, колко време да влагате в собственото си развитие.
9. Компания ABA Marketing Group Inc. Ви осигурява стабилен и проверен продукт, който все още няма аналог, а освен това Вашите усилия ще се оценяват по  "4D" технология, т.е. всичко, което правите и което сте направили вече, ще ви носи пари. Бизнеса се наследява, заедно с клиентската и консултантската мрежи.
10. Поддържайте тесни връзки с хората, които са ви поканили в бизнеса и се явяват ваши структурни ръководители. Използвайте техния опит, без да им пестите въпроси и време. Веднага предавайте на вашите последователи, това, което сте научили от вашите ръководители, или от Вашето самообучение.
11. Следва продължение...


070090078; +359894512331; georgiev.georgi@aba.marketing Инвестиционни идеи, директно от кухнята!

ПЕЧАЛБА ЗА АПРИЛ - 2.396%

Увеличение на активите на клиентов в ABA Marketing, АПРИЛ 

Компания ABA Marketing се радва да събщи за изполнението на месечното начисление на печалбата на инвестиционните сметки! Без изчисление на капитализация, увеличението на активите за период 1.04.2017 - 30.04.2017 съставлява 2.396%. 

Вие можете да научите, защо компанията успява да направи повече от 20% годишна печалба в официалния сайт на адрес:  aba.marketing. 

#инвестиции #заработок #пассивныйдоход#накопления #карьера #пенсия#страховаязащита #ABAmarketing