понеделник, 14 март 2016 г.

НАПРАВИ СИ ПРЕЗИДЕНТ

























Зад всеки успял мъж, стои една амбициозна жена!














Направи си Крал, за да имаш половината кралство!

Или цялото, например?


















Направи си Президент, за да си Президентша






















Ти си главния архитект на своя живот!


















За да е успешен един мъж, той се нуждае от вътрешна и външна мотивация!
Често мотивацията затихва, особено когато няма конкретна задача, конкретна битка.
Жените и мъжете имат различни житейски задачи, но общо взето и на двамата им трябва спокойствие и силна храна.
Ако щастието на други двойки е недостъпно, най-добре да си го осигурим сами. Всичко може да се постигне ако има цел. Следователно мотивацята е най-ценното.
Вашият план трябва да съдържа мотивиращи задачи, а също така искренна подкрепа и леко завишена оценка на отделните етапи. Представете си това, което искате да постигнете и след това започнете с изпълнението. В началото се замечтайте заедно, а след това се изпращайте с надежда и се посрещайте с радост и грижа, без да е важно колко малко е постигнато за днес. Успехът е процес и това не се случва веднага след като го пожелаеш, но може да се случи само ако тръгнеш към него!
Децата проговарят на различни езици, но се учат по един и същ начин - постепено, с внимание и грижа. Както на детето трябва да се помага, за да проговори, проходи и порасне, така и всеки човек има нужда от подкрепа и спокойствие през целия живот. Тази потребност е ключът и ако вие я дадете на другия, може да получите обратно, много повече.
Разбира се е много вярно, че Цезар е един, но за да си отгледате "Цезар", трябва да влезете в ролята на "Клеопатра". Ако искате да създадете своя "Наполеон", то вие трябва да се превърнете в "Жосефина".
Ако искате да сте моряшка жена, изпратете мъжа си на кораб. Ако искате да живеете с ТИР-аджия..., ако искате да сте жена на Директор в компания, трябва да помогнете на вашите партньори да влязат в ролите, които ще ги изведат на по-горна степен в професионалната кариера.