сряда, 9 март 2016 г.

ЧЕСТИТО! ТВОЕТО ВРЕМЕ Е ДОШЛО!























ЧЕСТИТО
На вашите приятели за това, че могат да научат от вас как да си увеличат парите веднага, с 60% и допълнително с около 2% на месец.
РАДВАЙТЕ СЕ
Вече можете да бъдете полезни на много хора, на тези, които вече познавате и на всички, които ще се запознаят с вас и вашите последователи.
Вашето благо зависи от благото, което давате на другите. Колкото повече хора имат полза от вашите качества и от информацията, която те могат да получат от вас, толкова по-бoгато ще е вашето възнаграждение.
С АБА Маркетинг това може да стане лесно и по целия свят.

ТАЙНАТА НА УСПЕХА В АБА МАРКЕТИНГ

http://aba.community/BG-000172
Здравейте настоящи и бъдещи колеги!
Каквото и да прави човек, то трябва да е ефективно на максималната възможна степен. Ако ще почивам, трябва пълен релакс, ако ще работя нещо, трябва напълно да се отдам, ако ще работя с някого, трябва да има пълна координация. Всичко, което е различно от това, се нарича по друг начин.
В моята програма за колективно развитие са заложени най-обикновени правила, с които може да се влезе в ритъма на по-сложно организираната ABA Marketing Group Inc.
Съвсем скоро ще се проведе събрание на компанията в Анталия, Турция. От 24 до 28.03.2016. Заявките за участие се правят чрез личния кабинет в сайта на компанията.
Нашите обикновени правила са следните:
1. Отваряйте личния си кабинет всеки ден и проследявайте централните новини от компанията.
2. Разговаряйте всеки ден с вашия консултант и се информирайте за неговото развитие в системата.
3. Участвайте редовно в мероприятията на вашата структура.
4. Изучавайте лично всяко нещо, което е свързано с дейността на компанията.
5. Колкото по-добре познавате дейността, толкова повече ще ви харесва да я правите.
6. Изпращайте писмени отговори на съобщенията и поканите на регионалното или централното ръковоство на структурата.
7. Проследявайте общия чат в скайп, фейсбук и др.
8. Проверявайте общата информация в блога на регионалното ръководство.
9. Изучавайте продукта на компанията и всеки ден говорете с някого за това. Всеки разговор помага за следващия.
10. Допълвайте своя списък с потенцияални клиенти всеки ден. Вашият капитал в този бизнес е вашия списък с потенциялни клиенти.
11. Вашата психична нагласа трябва да е основана на факта, че вие имате и давате на вашите приятели информация за три неща: как да си увеличат парите с 60% веднага и да получават още 2% на месец, как могат да работят в консултантската мрежа и трето - как могат да направят пасивен доход, създавайки своя консултантска мрежа в рамките на компанията.
12. Навлизайки в реалния ритъм на ABA Marketing Group Inc., вие ще се почувствате достойни предствители на вашите клиенти и консултанти.  Вие ще заслужите тяхното уважение, а така също уважението на регионалното и централно ръководството на компанията.