петък, 7 декември 2018 г.

РАБОТА В ABA MARKETING GROUP INC.
















Компанията е ABA Marketing Group Inc.
Позицията - Агент в отдел маркетинг.

Компанията работи с агенти в целия свят, има и китайци, има и българи, руснаци, украинци, поляци, монголци, узбеки, башкири, индийци, бразилци, мексиканци,  и други....
Предлагаме възможност за съхраняване на пари в инвестиционен портфейл с около 2% месечна печалба - актуален и полезен продукт за всякакви клиенти, на всякакви езици.
Комисионните са в евро, всяка седмица, в петък, отделно се дават специални бонуси, всеки месец, на 1-во число, от печалбата на компанията.

След индивидуално обучение и приемане на общите условия, сключвате договор. Работата изисква организиране на разговори с потенциални клиенти и провеждане на консултации, свързани с продукта на компанията, помощ при оформяне на документи и за ползване на личните страници в сайта на компанията на привлечените клиенти. Участие в обучения за професионално развитие.

Заплащането е пет вида:
1. При сделка с клиент - % от обема - седмично
2.. При увеличение на обема - % от увеличението - седмично
3. При работа с екип - % от сделките на екипа - седмично
4. От печалбата на компанията с обемите от личните клиенти - % от печалбата - месечно
5. От печалбата на компанията с обемите привлечени от екипа - месечно

Допълнителни бонуси за достигане на определена професионална степен - Пожизнена пенсия, Застраховка живот с медицински клаузи за цял свят. Участия в учебни програми за повишаване на квалификацията за сметка на компанията.



070090078
ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!