неделя, 15 март 2020 г.

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ

Има какво да правим заедно с помощта на Великия Интернет! Обадете се веднага, за да обсъдим как може да си бъдем полезни!
С нас може да увеличите дохода си без да излизате от къщи, а след кризата, ще се радваме заедно на правилните си решения по време на криза!

На китайски език, състоянието - "Криза" се изписва с два йероглифа (会危), които поотделно означават: 会 "Опасност" 危 "Възможност"

5G ще има, а след това - 6G, а после 7G....! Корона вирус вече е факт, гответе се за следващия! Американски учения и руски противостояния. Това е живота. Имаше самураим а после филм - Последния самурай. Имаше индианци, а после филм последния мохикан. Траки, инки, маи, перси, римляни, византийци, османци..... Чингиз и Кобилай хан...ги няма, но Света го има. Когато бях ученик, хората бяха 4 милиарда, а сега знаете, че са около 8.

Братя и сестри, българи, ние сме принудени да се обединим срещу корона вируса с дисциплина, но Вие сте били дисциплинирани на Вашите работни места, а сега се налага, да правите друго, за малко или за много, никой не може да каже със сигурност.

Аз ви предлагам решение, за което съм работил 20 години и сега виждам, че не съм сбъркал. Да, аз мога да помогна на всеки, да се защити от подобни кризи.

 Както сте чували, "Съединението прави силата" и аз предлагам на вашето внимание сдружението за инвестиции - ABA Marketing Group Inc., което предоставя на всички членове, по 2-3% месечна печалба и гаранция за кредит до 60% от вложените средстава.

Някой ден, сдружението ще стане "затворено", само за тези, които вече са членове, но все още не е! Ние имаме членове в над 40 държави, но аз бих ислал повече бълари да се възползват от тази възможност.

Разбира се, че ще има, както и има, други сдружения, с подобни функи, но аз горещо препоръчвам да не се оставяте на късмета.

Когато в България, бяха свалени до 0% и минус, лихвите по депозитите, аз и моите колеги се опитахме, деликатно да кажем на всикчки, че това не е случайно, защото в ЕС е така - за съхранение на пари се плаща такса, а не обратното, да се очаква лихва, както беше по време на социализма. Не можехме да крещим по улиците, защото консултиране, не се прави така!

Сега, заради Корона вирусът, а може и поради други политически сценарии, ние сме принуддени, да си останем в къщи, под заплаха от смърт или затвор + глоба. Много от вас ще останат за малко, или много, без работа. Пиша, че става дума за Вас, защо аз и мите колеги вече нямаме нужда да работим за някого, след като сме членове на инвестиционното общество.а

Ако можете да станете членове на нашето инвестиционно общество, така Вие ще получите имунитет от подобни кризи.

Сега, когато Вие сте принудени да чакате, какво ще стане, използвайте времето да се запознаете с тази нова възможност, която е била такава и ще бъде, както в нормални, така и в ексремни ситуации.

За съжаление, аз сега ще огранича представянето, за да продължа с тези, които вече разбраха, че е дошло тяхното време за промяна и колко е сериозно това съобщение.

 И макар, че телефонът ми е навсякъде в интернет, аз ще го напиша пак. Обадете се за консултация. Проверете своите знания за личните финанси. При всики положения, Вие ще имате полза от контакта смен, а може би и аз! 


ABA Marketing for bulgarians
georgiev.georgi@aba.marketing
+359894512331 +37121460966
Инвестиционни идеи, директно от кухнята