събота, 23 март 2019 г.

Златната орфическа книга, сътворена преди повече от 2500 години




070090078; +359894512331; georgiev.georgi@aba.marketing

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!

ЗА КОМПАНИЯ ABA MARKETING GROUP INC. И НЕЙНАТА ДЕЙНОСТ - ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПЛЮС БЪЛГАРСКИ ТЕКСТ


Препис:
И така, скъпи приятели, нека да започнем.
Компания ABA Marketing Group е регистрирана през 2013 г. федерация Сейнт Китс и Невис. Това е демократична държава
базирана на британската парламентарна система.
Официално се управлява от кралицата
Великобритания, която е представена от Губернатор.
Много структури, които оптимизират своето данъчно облагани
присъстват в такива зони и до сега не е измислено по-добро решение за класическите офшорни компании или за международната търговия
и инвестиции, клиринга, консултации.
Сент-Китс и Невис, това е зона с изгодно данъчно облагане. Нашите с вас инвестиции не се облагат с данък върху печалбата. Това позволява на компанията да изплаща на клиентите, ще го кажа без преувеличение – много хубава дивиденти, а на съветниците да минимизират данъчните плащания върху приходите и съответно получават пълния размер на комисионните за положения труд.
Всички документи които виждате на този слайд, вие можете да намерите на официалния сайт на компанията, а ние преминаваме нататък. Компанията се подчинява на законодателството на Сент Китс и Невис  и лпетп е основано на Английското Общо право и се подчинява на канцлерското отделение на Високия съд в Лондон. Това позволява бързо привеждане в изпълнения решенията на съдилищата в много страни по света, членуващи в Британската общност, а това от своя страна позволява на компанията да работи спокойно и надеждно да защитава интересите на нашите клиенти във всички страни, където компанията има различни инвестиционни и бизнес-проекти. Защита е съвсем проста – съда в Невис е съдебна институция чиито решения, автоматично се потвърждават от Високия съд в Лондон, с други думи (?), а това значи, че неизпълнението на решенията на Високия съд в Лондон, гарантира достатъчно сериозни последствия за виновната страна.
Няма договор за обмяна на информация за наши клиенти с други страни, както това се прави в Швейцария. Отсъствие на данъчно облагане и силното законодателство са предпоставка за развитието на тази юрисдикция в посока на регистрация на компании, кооперации и финансов бизнес.
В частни беседи и при срещи с клиенти, на мен често ми задават въпрос, а не е лирсковано да се влагат пари в офшорна компания? – Знаете ли аз разбрах, че на практика, всеки втори някога е чувал страшни неща, но истината е, че те не знаят какво точно е офшорната фирма. Офшорния свят, реално е пълен с наистина далновидни и привлекателни програми, продукти, иновации, които са създадени и адаптирани по нуждите на бизнеса, а също така и за частни лица, които се тремят не да откраднат  и да скрият, а да защитят спестените пари и да увеличат тяхното количество. Такива фактори като използването на чуждестранно право, разследване на споровете в чуждестранни съдилоища, правят офшорните компании силно привлекателни за инвеститорите, тъй като офшорната компания лесно разбираем инструмент за водене на бизнеса. От тази гледна точка офшорната компания представлява инструмент за привличане на инвестиции. Такава компания може да позволи получаването на достъп към по-евтини финансирания от чуждестранни финансови институции, такива като банки, фондове и частни инвеститори. Правилното използване на офшорната фирма, представлява ефективен инвестиционен механизъм, тъй като позволява акумулирането на парични средства, насочването им към перспективни проекти в други юрисдикции и при това са обезпечени както съхранението на капитала, така и неговата мобилност.
(следва продължение)


https://aba.marketing/
070090078; +359894512331
georgiev.georgi@aba.marketing
Инвестиционни идеи, директно от кухнята