сряда, 16 януари 2019 г.

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ НА АГЕНТИ В ABA MARKETING GROUP INC.












Всеки клиент може да подаде заявка до директора на своята структура чрез висшестоящия съветник. Директора на структурата събира подадените заявки ги предава в офиса  на компанията, на електронния адрес: office@aba.marketing.















ВАЖНО!

Заявки за получаване на статус – съветник ще бъдат приемани само от директорите на структури. Подобни обръщения лично от клиентите няма да се разглеждат. Заявки ще се приемат само във вторник и четвъртък, всяка седмица.















За да се улесни работата на директорите и да ускорим обработката на заявленията, препоръчваме на структу-рните ръководители да използват като тема на писмата "Статус нового советника" и да посочат името и фамилията на клиента, както е посочено по време на регистрацията, и номера на сметката.

Преди подаване на заявка клиента е длъжен да се убеди, че сумата на неговия "договор комиссии" не е по-малък от 30 000 долара или евро в зависимост от валутата на сметката.

При достигане на 3 кариерно ниво всички съветници са задължени да преминат обучение. От момента на достигане на 3 ниво, започва следене в рамките на 90 дни.

Ако обучението не бъде завършено в рамките на определеното време, възможността за регистриране на нови клиенти ще бъде блокирана до преминаване на обучението.

Важно е при подаване на заявление за предоставяне на статут на съветник от клиенти, директорът на структурата да се увери, че клиентът е инструктиран в съответствие с основните правила за сътрудничество с ABA Marketing, готов да регистрира клиенти и да им предоставя подходяща, точна информация.

При поява на допълнителни въпроси Вие можете да се обръщате на електронния адрес: office@aba.marketing.

С уважением,
ABA Marketin Group

OFFICE
Latvia, Riga, Kalku street 7, LV1050, ABA Marketing Group
CORRESPONDENCE
St.Kitts & Nevis, Charlestown, St. Long Point
Lux Suites 5&6 Horsford's Business Centre, #853

CONTACTS
+37121455550

www.aba.marketing

070090078
ABA Marketing Group Inc.
Инвестиционни идеи, директно от кухнята!
070090078
ABA Marketing Group Inc.