понеделник, 13 март 2017 г.

ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА

















Здравейте приятели!
Както казва народа - приятел в нужда се познава. Ние имаме прекрасен народ и много народна мъдрост, която да ползваме за изграждане на нашето самочувствие и гордост.
За радост в България вече започна дейност международната компания ABA Marketing Group Inc. - това е високо-технологична компания с проверен и опростен финансов продукт за малки и средни инвеститори. Нашите клиенти имат доход от спестените пари и могат да получат предварително печалбата си за следващите три години. За това и за всичко, свързано с личното благосъстояние ще говорим на нашите уебинари, дискусионни клубове, презентации, тестове и учебни програми.
https://pruffme.com/landing/u140481/aba20170314
http://ggeorgiev.aba.community/

Здравейте! За какво по-точно става въпрос, г-н Георгиев?

https://pruffme.com/landing/u140481/aba20170314











Здравейте и от мен! Въпроса е в това, че аз работя с проверен, високо технологичен продукт на финансова компания. Високо технологичен, в смисъл, чрез най-съвременни технологии е опростен, за да бъде разбиран и ползван лесно от най-големия "таргет" - хората, които имат под 100 хиляди евро, продукт, който преди се предлагаше само за милионери, но вече  е достъпен с по-малко пари.
Това е добра възможност за хора, които вече имат някакъв опит в директния и мрежови маркетинг, да получават заслужени, по-високи и постоянно нарастващи доходи. Не изкючвам възможността за обучение от нула, и това правим.
Бих се радвал, ако желаете да говорим по тази тема, аз ще ви разкрия целия си опит и невидимите с просто око инструменти в нашия бизнес.

P.S. Най-важното е, че при нас може да се извлече най-голяма полза, от знанията и уменията, натрупани в директни и мрежовия маркетинг, където и да са придобити. Аз ще ви разкажа всичко по този въпрос., Аз съм в София и освен по интернет, може да се видим на кафе, например.

С уважение Георги Георгиев
+359894512331
http://ggeorgiev.aba.community/