сряда, 13 март 2019 г.

РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - СЕМЕЙСТВО?
















- "Заедно можем повече". "Съединението прави силата"… Логично е, нали?
- Помагаме на децата да пораснат здрави и умни и да учат до „преклонна“ младост, а през това време, можем да станем партньори с тях за по-добра ефективност, на физическо и на умствено ниво. Много по-често, младите се отделят от родителите в свой свят и по свой начин откриват наново топлата вода.
- Нека да разгледаме един друг сценарий, дали има начин за семеен бизнес, където могат да бъдат включени вашите деца, които са навършили 18 години!
- В миналото семействата са били големи, за да може да се изхранват по-лесно, да отглеждат необходимите животни и земеделска продукция.
- Сега в България имаме възможност да се изхранваме с модерни технологии, ако имаме информация, как това може да стане!
- Освен спестовна застраховка "Живот", която стана популярна в Източна Европа преди 20 години, вече се предлагат чисто спестовни договори с 3,5% месечна доходност, плюс възможност за капитализация. Така за няколколко години спестяванията нарастват няколко пъти и хората могат да планират своите разходи за по-големи и по-скъпи неща. Присъединяването към спестовната общност е предпоставка за натрупване на резервен капитал и пасивен доход, както и възможност за включване в  учебна програма за обслужване на дейността, които допринасят за дългосрочно осигуряване на поминък и доходи, сравними с тези на западно-европейците и знания, които по значимост не отстъпват на най-доходните професии. Работейки в общността, един представител на семейството, натрупва знания и опит, които са приложими във всички сфери на човешкия живот!
- Именно това ме кара по-настойчиво да предлагам на вниманието на всички, които са заинтересовани, да придобият и да имат безценни знания, постоянно нарастващ текущ доход, месечни бонуси от печалбата на общността и допълнителни доходи от работа с екип.
- В едно семейство е достатъчно да има един представител, който да се занимава пряко с изучаване и практикуване на партньорството с общността. Това могат да бъдат вашите деца, които вече имат навършени 18 години, дори ако са студенти е още по-добре, защото образованите хора са способни да се справят с по-сложни задачи. В нашите екипи, те ще имат възможност да се развият като международни топ мениджъри, преминавайки от 1-ва до 10-та професионални степени.
- Заплащането е много добре организирано и справедливо. Децата ви ще бъдат обречени да живеят на по-висок стандарт на живот, поради факта, че доходите от дейността са достойни за възрастни с 30-годишен пшит в Германия.
- Родителите могат също да помагат за организирането на повече членове на общността, а общия приход от дейността може да се менажира от семеен съвет, или от старейшината.
- Родителите могат да помогнат за старта на своя представител, като изпълнят минималните изисквания за получаване на агентски права.
- Подробности за дейността и технологията на нейното прилагане се изучават на групи с еднаква професионална степен. С достигане на по-висока степен, следва нов учебен модул. Допуска се участие в международната академия на общността
- Комисионните се изчплащат на седмична седмична база, а печалба и бонуси от печалбата на общността - всеки месец..
- Ако това е интерсно за вас, не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим всички въпроси които ви интересуват.

https://mssg.me/georgiev.finance

+359894512331