понеделник, 26 ноември 2018 г.

Четирите потока на парите


Сигурно сте чели или поне сте чували за Роберт Кийосаки и неговата история. Тодор Христов направи много добро представяне на книгата, дори нещо повече, за няои от вас може да е напълно достатъчно за вземане на окончателно решение да станете инвеститори. Аз ще се намеся точно на това място, да станеш инвеститор е решение. Преди десетина години за инвестиции бяха необходими милиони. Такива пакети се предлагаха от инвестиционните банки, но вече не е така. Дори с 1000 евро може да се започне процеса на изграждане и осъзнаване като инвеститор.
Някои компанияи препоръчват акции, но затова трябва да имате предварителна подготовка и знания за управление на борсови операции, но аз няма да ви губя времето с това. ABA Marketing Group Inc., вече пета година се грижи за всичките си клиенти, като осигурява доход по-голям от 2% на месец и при това не е необходимо да знаете нещо за борсовата и инвестиционната ддейност. За компанията вие сте Инвеститор, а това е привилегия да получавате пасивен доход от дейността на инвестициония отдел на компанията, където високо квалифицирани специалисти се грижат за това какви акции и какви финансови инструменти трябва да се купуват или продават във всеки един момент.
Обърнете внимание, като инвеститор Вие получавате около 2% месечна печалба, но също така, имате право на допълнителен кредит, който се гарантира и изплаща чрез бъдещата печалба за следващите три години. Кредитът е в размер до 60% от инвестираните средстава.

Станете инвеститор в партньорство с ABA Marketing Group Inc. (без риск)

Не чакайте всичките Ви познати да го направят преди Вас.

За пълна консултация и помощ при активиране на инвестиционна сметка Ви очакваме на телефона, посочен малко по-долу. 

Обади се сега: +359894512331; georgiev.georgi@aba.marketing

КАК ДА ИДЕНТИФИЦИРАТЕ И РАЗВИЕТЕ СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ЛИЧНОСТТА СИ

ABA Marketing Group Inc

 












Как да идентифицирате и развиете силните страни на личността си

Лесно е да научите за вашите недостатъци, показват ги родителите ни от ранна възраст после и нашите учители. По някаква причина на заслугите се обръща много по-малко внимание и всички сили се хвърлят срещу слабите ни страни. Осъзнаването на силните ни страни е необходимо не само за повишаване на самоуважението.

Много хора добре осъзнават своите слабости - недостатъци. Още от детството, родителите първи ги посочват, ако детето не отговаря на техните очаквания, след това са учителите, приятели или колеги. Някои дори се опитват да се отърват от тях - от тези недостатъци, те се борят с тях, защото те са пречка в постигането на целите, изграждането на връзки с хората.

❗ Постоянното концентриране върху собствените си недостатъци, самобичуването води до ниско самочувствие и появата на различни комплекси и фобии.

За своите силни страни и достойнства, хората се замислят много рядко. И напразно. Човек, който не знае личните си достойнства, трудно залюбва себе си. Този, който не обича себе си, не може искренно да обича другите, а от това да живее в хармония със себе си и обкръжаващата среда. Обичай ближния си както обичаш себе си" - гласи божия заповед.  

И въпреки факта, че тази заповед е толкова стара, колкото света, самолюбието наскоро беше смятано за необичайно и обществено осъждано. Към човекът, който заяви, че обича себе си, се отнасяли с недоверие, наричали го егоист, защото през годините се е изградила нагласата, че "Да обичаш себе си - това е лошо!"

Психолозите казват, че е лошо да не обичате себе си, защото човек, който не обича себе си, е подсъзнателно склонен да приеме, че не е достоен за по-добър живот. Той се задоволява с това, което има и не иска да полага някакви усилия да се развие и да продължи напред. Да обичаш себе си не означава да плюеш на другите и да се стремиш да вземеш повече, дори от градината на някой друг. Да обичаш себе си е първо да цениш себе си. И за да знаете стойността си, трябва да определите вашите заслуги.

👉 Следващия път, ние ще представим метода за идентифициране и измерване на силните страни на индивида, следвайте публикациите. 😉
Обади се сега: +359894512331; georgiev.georgi@aba.marketing