понеделник, 25 юни 2018 г.

РАБОТА И БИЗНЕС В ПАРТНЬОРСТВО С ABA MARKETING


















Да, Вие сте на правилното място, в правилното време. Много добре сте решили да използвате програма FIRST за Вашите пари, печалби и кредит.

Освен за лично ползване, Вие може да информирате Вашите най-близки хора, които също могат да станат партньори с ABA Marketing Group Inc., да получават същите ползи, или да започнат предлагане на тази безценна информация, заедно с други наши сътрудници.

За правилната и компетентна работа на нашите сътрудници, ABA Marketing Group Inc. осигурява професионално обучение и магистърска степен по мрежов маркетинг в международен план.

Като се има предвид, че търговските банки вече предлагат само съхранение на пари в сметки без лихва, срещу такса и свободна инфлация, дейността на фондовете и в частност фонда на ABA Marketing Group Inc. са единствения правилен начин за съхранение и получаване на доход от спестените пари.

За работа като консултант, ABA Marketing Group Inc. осигурява 5 вида комисионни, включително и от печалбата на фонда с парите на Вашите клиенти. Вашите приятели могат да ползват продукта и да се занимават с предлагането му на други хора, за което Вие ще получавате комисионни от тяхната дейсност. В чужбина също могат да се намерят клиенти и агенти. 

Желая Ви успех. 

Можете да разчитате на мен за работата с партньорите, а също така с евентуални Ваши агенти. Аз знам, че ангажираните хора винаги могат да свършат още нещо, за разлика от мързеливците, които по принцип не вършат нищо. Ние търсим общителни хора, които могат да се концентрират в определен момент и които да получаватт изключително добрите комисионни. Например за един разговор може да се изкарат и 5 и 10 хиляди евро, зависи от обема на сделката, а за няколко месеца, пасивния доход може да надхвърли 5 хиляди евро на месец и да продължи да расте. Комисионите се изплащат всяка седмица. Пасивния доход на първо число на всеки месец.

http://bconsultbg.blogspot.com/2017/04/1.html
https://aba.marketing/

+359894512331
Георги Георгиев
georgiev.georgi@aba.marketing
http://ggeorgiev.aba.community/