четвъртък, 24 ноември 2016 г.

КОЛКО ЕФЕКТИВЕН Е ВАШИЯТ ЕКИП


Най-краткия път кънм целта е "Правилният път"
Всики пътища водят до Рим. Да, това е стара истина. Освен това има много начини - пеша, на кон, с влак, автобус, автомобил, кораб, самолет... Времето за достигане на целта зависи от избора на маршрута, средството и начина. За успеха на консултанта в АБА Маркетинг също има много пътища, средства и начини. Аз ще покажа най-бързия от всички.
1. Ние предлагаме банкова сметка, нормална банкова сметка с електронно банкиране и МастерКарт. Какво повече може да се обяснява? Банкова сметка, като банкова сметка, когато човек има някакви пари, той трябва да се грижи за тях. Когато човек няма пари, той трябва да се погрижи да има. Парите може да се съхраняват в къщи (буркан), в търговска банка, или в инвестиционна банка. В къщи парите са достъпни както на вас, така и на всеки, който би могъл да ги намери във ваше отсъствие или дори при ваше присъствие. В търговска банка парите се съхраняват по-добре от колкото в къщи, но вече трябва да се плаща за съхранение. В инвестиционните банки може да се съхраняват пари, с допълнителна печалба.
2. Именно това получават нашите клиенти - банкова сметка, свързана с инвестиционен фонд и всеки месец, те получават печалба от фонда, по-точно 80% от печалбата на фонда за изминалия месец; 20% от печалбата на фонда са за компанията, като половината от тях са за консултантите (10%), а те трябва постоянно да са готови и да помагат на привлечените клиенти по всики въпроси свързани с оптималното използване на финансовата услуга.
3. Очакваната печалбата за три години е около 60%, но нашите клиенти могат да използват бъдещата печалба веднага, след активиране на своята сметка, т.е. ние предлагаме на нашите клиенти увеличение на ппарите с 60%, допълнителни пари, които се получават като креди, гарантиран с печалбата на фонда. От размера на кредита зависи размера на годишната лихва, която може да бъде от 4,5% до 6,5% и се плаща по 1/12 част всеки месец. Самия кредит може да се плаща в срок до 50 години.
4. Клиента трябва да следи в интернет своята сметка и печалба, да общува със своя консултант, а консултанта трябва да изучава опита на своя консултант и да поддържа своите клиенти и консултант с актуална информация от компанията.
5. Skype - използваме най-много и най-ефективно, прехвърляме данни и информация. Имаме общ чат, но всеки може да поддържа свои контакти в рамките на общността и извън нея.
6. Facebook - КОмпанията и някои ръководители от отдел продажби, поддържат страници във Facebook, а от там може да се черпи много интересна информация от живота на компанията и структурите.
7. Активиране на клиентска сметка става с няколко последователни действия:
- Клиента определя сумата на договора, валутата и предоставя данни на консултанта за регистрация на сметка, чрез личния кабинет на консултанта.
- След това клиента получава писмо на елктронната си поща, както и СМС на мобилния номер от регистрацията. Така започват отношенията на компанията с клиента.
- Следва изпращане на качествени копия от личните документи и верификация (потвърждение) на адреса в личните документи на клиента и на упълномощено за наследник лице.
- След одобрение на изпратените документи, се генерира договор за клиент и декларация за свързаност с американската данъчна система; принтиране, подписване на втората страница от декларацията и 9-13 страница на договора, сканиране и изпращане през личния кабинет на ккиента, или чрез писмо до documents@aba.marketing
- Следва определяне на вноската, генериране на инвойс и попълване на платежно нареждане за валутен превод, чрез въвеждане на данните от инвойса; започване на плащането.
- След 3 работни дни може да се очаква активиране на сметката.
- Меню "Моите кредити", в работния плот се използва за изтегляне на бъдещата печалба, която може да бъде в рамките на 60% спрямо внесена сума в инвестиционната сметка. В следващия период внесената сума ще служи за гаранция и ще носи около 2% месечна печалба. Кредита може да се изтегли в пари, да се изпрати по фактура, или да се добави в инвестиционната сметка, където върху сумата ще се начислява месечната печалба.

(следва продължение)

http://ggeorgiev.aba.community/