понеделник, 14 ноември 2016 г.

ABA - THE MISSION IS POSIBLE













АБА - МИСИЯТА Е ВЪЗМОЖНА

БЪЛГАРИТЕ НА ЧЕТИРИ ОКЕАНА (Шегичка ли е това, или реална възможно?)

Възможно е, дори хора от целия свят ще ни помагат! Защото така ще помагат на себе си!

Популярността на АБА Маркетинг расте постоянно. Компанията предлага на всеки клиент да увеличи парите си с 60% веднага с кредит, който е равен на печалбата за следващите три години и се гарантира с предоставените на компанията финансови средства. Отделно, компанията реализира около 2% месечна печалба.

Това си остава новина НОМЕР 1 на фона на това, което се предлага от търговските банки. Нашите консултанти са натоварени с благородната задача да изучават и да направят информацията достъпна за масово ползване.

Преди десетина години все още нямаше предлагане на такива финансови услуги за малки инвеститори, това се предлагаше само на милионери. Всички сътрудници от АБА Маркетинг, включително и българските, могат да предлагат продукта на клиенти по целия свят, а също така могат да предлагат и работа в агентската мрежа.

Българите на четири океана с мрежа от клиенти и агенти, това е МисиЯ ВъзможнА, защото клиентите увеличават парите си веднага с 60%, а след това получават още около 2% месечна печалба. Никой не може да устои на такова предложение, стига да го разбере.

Електрония сайт на компаняита е създаден така, че лесно да се използва от хора по целия свят. Главното меню съдържа информация за печалбата, теглене, внасяне, комисионни, бонуси, за агентската мрежа, новини свързани с компанията и дейсността.

Комисионните за привлечини клиенти и работа с агентската мрежа по целия свят, се изплащат всеки петък. Това е дейност без аналог и не може да се сравни с представите ни за работа и бизнес, а българите, без да местят границите на България ще имат лесен достъп до световния океан в четирите посоки като участват в изграждането на тоталната клиентска и агентска мрежа на компания АБА Маркетинг.

Като консултанти в мрежата ние получаваме справедлива комисионна за привличане и обслужване на клиенти и консултанти в мрежата на компания АБА Маркетинг. Това означава, че пари от целия свят ще влязат в сметките на нашите клиенти, а по този начин и към нашите сътрудници.

Гаранции??? Какви са гаранциите за нашите пари???
Да, това е най-важня въпрос за всеки инвеститор и аз ще нашиша някои от основните аргументи!

- За всеки клиент се осигурява компетемтен личен помощник за изучаване на оптималните възможности, които компанията предлага.

- Сключва се писмен договор, който подлежи на Британското законодателство.

- Мястото на регистрация на компанията е избрано така, че да подлежи на Британския съд и да е осигурена нулева данъчна ставка. Така цялата печалба подлежи на разпределение между участващите, като всеки сам си декларира доходите по местоживеене.

- Печалбата се разпределя в съотношение 80% за клиентите и 20% за компанията. Това е определящо за интереса на компанията, дългосрочно да осигурява между 2 и 3% печалба на месец.

- Кредит? Компанията гарантира чрез инвестиционния портфейл кредит, който се предоставя от банки-партньори за всички наши клиенти. Кредитът е приблизително равен с очакваната печалба за следващите три години, около 60%. На всички е известно, че кредит без гаранции не се дава и затова нашия инвестиционен портфейл се създава чрез кординация с банките кредитори.

- Инвестиционния бизнес представлява сложна комбинация от партньорства с цел добиване на сигурна печалба в дългосрочен палн. Вие сте забелязали, че говорим за 2-3% месечна печалба и това е силно консервативен портфейл, с минимален риск и широка диверсификация (разпределение) на инвестираните финансови средства. Целта е заложена предварително - умерена печалба в дългосрочен план.

- (Актуализация към 04.03.2019) Компаняи ABA Marketing Group Inc. вече пета година дава средна печалба между 2 и 3 %. Във инвестиционния бизнес, това означава, че се работи с правилна стратегия и тактика. Баланса на разпределение на ползите от дейността е прецизно избран и удовлетворява всички страни, както клиентите, така за компанията и сътрудниците. Това е предпоставка за дългосрочно успешно съществуване, паралелно с най-силните в бранша.

Поздравявам ви за добрата новина и пожелавам да получите точно толкова от тези блага, колкото желаете вие и вашите най-близки хора.

070090078
ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!