сряда, 15 май 2019 г.

СКЕПТИЧЕН / НЕДОВЕРЧИВ / ПЕСИМИСТ



















скептѝчен
Тълковен речник
Недоверчив, невярващ.
Синонимен речник
(прил.) неуверен, недоверчив, невярващ
(прил.) мнителен, подозрителен, боязлив, страхлив
(прил.) резервиран, сдържан, критичен, песимистичен
(прил.) мрачен, малко вероятен, без особени изгледи за успех
(прил.) циничен, грубо откровен

Аз срещам много хора, има и скептици, които искат да разберат повече за да вземат решение, т.е. не се задоволяват с личната си представа за нещата, които не са свикнали да използват. Има и скептици, които използват тази дума като щит, за да се предпазят от нещо, което не са свикнали да имат. Жена ми например сподели, че опитала банан в края на средното образование и много се ядосала, че е била скептична по отношение на бананите. След това и до днес редовно си хапва банани.

Човек винаги може да се откаже, преди да разбере или след като е разбрал!

Ако вие се откажете, това няма да повлияе на световната финансова система, защото тя работи с парите на богатите и на тези, които не са крайни скептици (от втория вид) . Ще ви напиша накратко какво ще пропуснете, ако се откажете. Първо: договора с АБА Маркетинг, ще ви направи инвеститор; Второ: Увеличавате парите си с 60% веднага; Трето: Вие ще получавате около 2% месечна печалба (около 20% годишна печалба) върху вложените по договора пари; Четвърто: Ще натрупате много полезен опит като инвеститор, дори и с малки суми; Пето: Ще имате персонален Съветник през цялото време на договора, което се урежда с първоначалната такса - брокерска комисионна (agio 6%).

Моята препоръка си остава същата: Направете си сметка в АБА Маркетинг. Изминаха 5 години от старта на компанията и обещанията се изпълняват изцяло.

Какво представлява договора с АБА Маркетинг? 
Сметка: По него Вие ползвате финансов инструмент за съхранение на пари, който е свързан с инвестиционен фонд. Компанията инвестира и 
разпределя месечна печалба от инвестициите, която за последните 5 години е между 2-3% на месец.

Кредит: Отделно, имате право на кредит, без допълнителни гаранции, който се равнява на очакваната печалба за следващите 3 години, или това са 60% допълнителни пари по вашата партида в АБА Маркетинг. Кредита можете да използвате за инвестиционна цел в компанията за месечната печалба, или да закувате движимо или недвижимо имущество, или за каквато и да друга цел, без съгласуване с компанията. Връщането на кредита, може да се направи с натрупаната печалба, за период от 50 години.

Инвестиционна и мрежова култура: Вие придобивате и повишавате личните си представи за подобен род дейнсот, изолзвайки системата на АБА Маркетинг, която включва: Договор за Комисиионни, Договор за Кредит, Договор за съветник, Етичен кодекс, Мрежов маркетинг и електронен сайт за наблюдение и управление на личните финансови средства, които се намират в разпореждане на АБА Маркетинг, а също така и средствата, които са предоставени като кредит, чрез компания АБА Маркетинг.

Мрежов маркетинг: Като доволен клиент на компанията, Вие имате право да изпълните условията за работа в отдел маркетинг на АБА Маркетинг, да изучавате системата и да се квалифицирате като професионалист, съветник по финансови услуги с печалба, бонуси и комисиоони в АБА Маркетинг. 


https://aba.marketing/
070090078; +359894512331
georgiev.georgi@aba.marketing
Инвестиционни идеи, директно от кухнята