събота, 12 март 2016 г.

СЛОЖНИТЕ НЕЩА СА СЪСТАВЕНИ ОТ ПРОСТИ














1. В началото беше само една идея.
2. После стана Мечта.
3. А след това се превърна в Цел.
4. Какво е Цел?
5. Цел - това е тази Мечта, на която сложим Срок.
6. Преди да си поставим Голяма Цел, т.е. Голяма Мечта с определен срок, трябва да се тренираме с постигането на по-малки мечти с определн срок (Цел-и).
7. В АБА Маркетинг, тренинга започва с написване на списък с имена на хора, с които сме имали някакъв контакт, като минималния брой е 100 (може и повече). Така ще се ориентирате, какъв е вашия потенциал в обществото и какви са вашите контакти. За да имате по-висок стандарт на живот, вие трябва да сте полезни на повече хора!
8. В АБА Маркетинг, вие получавате безценна информация, как може да се увеличат парите ви с 60% веднага, а в края на всеки месец да се увеличават още, с около 2%. Това е информация, с която лесно ще спечелите вниманието на вашите приятели и познати.
9. След одобрението, може да ви попитат: Но как е възможно това?
10. Най-близките ви хора ще бъдат по-строги.
11. Затова тренировката се прави с хората, които познавате по-малко. Много често тези хора са любопитни и задават конструктивни въпроси. В разговори с тях, вие ще натрупате много ценен опит, който ще ви трябва за разговорите с вашите най-близки хора.
12. Вашата малка Цел трябва да е натрупване на първоначален опит в раговор с различни хора от вашия списък, т.е. да се научите да водите разгор на тази тема.
14. 100 дни - 100 разговора, или 50 дни - 100 разговора, или 30 дни - 100 разговора.
15. Статистиката показва, че от 100 разговора, може да се очакват договори с 10 клиента и 4-5 агента.
16. При такъв ритъм на трениране, това са около 1.000 точки и комисионна, около 5.000 евро.
17. След това спокойно може да си поставите по-Голяма Цел - 6 ниво в професионалната кариера в АБА Маркетинг
18. Директор 6 степен се достига с 25.000 точки, т.е. 25 пъти по 1.000 точки, като общата комисионна може да бъде около 100-150.000 евро. Срок за достигане - една година.
19. Личния опит е от голямо значение, но в АБА Маркетинг вие ще получите допълнителна помощ с обучения и професионални квалификации.
20. Уебинар - всеки понеделник - за компанията, сряда - за продукта и петък - за кариерата. Провеждат се он-лайн, на руски език, от 19:00 българско време.
21. Регионални презентации на български език на няколко места, всяка седмица.
22. Регионални базови семинари, един път месечно.
23. Международни семинари и конференции, четири пъти годишно.
24. След достигане на 4, 5, 6 степен - квалификационни семинари за сметка на компанията, по няколко дни в 5 звезден хотел на различни места по света.
25. Риторика - за 4, 5, 6 нива в професионалната кариера.
26. Печалба, комисионни и пасивен доход.
26. Защо трябва да се знаят комисионните? - Когато се започва някаква дейност е важно да се знаят две неща - какво се изисква и какво се заплаща. Липсата на интерес към системата за оценка и заплащане на труда, показва, липса на желание за труд и постижения...
27. Следва продължение...