неделя, 1 ноември 2015 г.

КАК СЕ СЕТИХ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ БЕЗ ДА ХАРЧА МОИТЕ ПАРИ?











1. Седя и мисля, седя и мисля и по едно време гледам - само седя. (шопа)
2. Един агент от АБА Маркетинг ми разказа как да си преместя парите в програма "FIRST" и веднага да взема допълнително 60% - бъдещата си печалба сега???
3. С парите аз ще мога да платя всичко, което поискам - жилище или вноска по изкупуване на жилище, автомобил или нещо друго. Също така аз ще имам право да добавя кредита в моята прорама "FIRST" и да получавам текущата печалба от цялата сума.
4. С кредита може да си направя друга прорама "FIRST", например на синът или дъщерята и започнете да ги учите как да натрупат свой капитал и да получават пасивен доход. .
5. Всичко е въпрос на сметки. Аз много се радвам, че вече мога сам да определям печеливши варианти за себе си, макар и с помощта на моя агент.
6. В същото време аз ще мога да стана част от агентската общност, да премина обучение и да предлагам на други хора всичко това, а комисионните са справедливи и заслужават уважение.
7. Аз ще ракажа на всичките си познати за прорама "FIRST" на АБА Маркетинг и ще се запозная с още много хора за да им разказвам за това.

КАК СЕ СЕТИХ ДА СТАНА БОГАТ?



















1. Седя и мисля, седя и мисля и по едно време гледам - само седя. (шопа)
2. От работа на заплата, няма как да стане. И две смени да карам, пак няма да стане...
3. Излиза, че работното място е нещо временно, докато си намеря подходящ бизнес... и не се наследява...
4. Повечето хора мислят, че за да се прави бизнес трябва да имаш пари... и затова много от тях загубват семейните или заемни пари, без да са разбрали, че за бизнеса не са нужни само пари, а точно определени знания.
5. Също така е важно да се прави нещо, което е нужно на всеки, както и хора, с които да го направим достъпно за всеки.
7. Ние в АБА Маркетинг имаме това нещо, което е нужно всеки, имаме хора, които да ни научат как да го направим достъпно за всеки и много идеи как да се използва в живота това необходимо и достъпно за всеки нещо - "FIRST".

http://bconsultbg.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html