понеделник, 7 януари 2019 г.

Днешният ден, макар и празничен, ни поставя сериозни задачи. На свечеряване ще се появи първия лунен сърп в месеца на затъмненията, а реалността около нас ще започне да се оформя и да ни поставя в съвсем конкретни ситуации, оформящи бъдещи промени. Добре е днес да отделим време и да помислим за своите стратегически цели, за житейските си ценности и приоритети. Не се притеснявайте, ако забележите промяна в тях или се появят нови идеи, които противоречат на досегашните ви планове и представи за бъдещето. Затъмненията неизбежно водят до промени.Но и не бързайте да пристъпвате към тяхната реализация, да променяте целите и плановете си. Необходимо е време за изясняване на текущите ситуации и най вече време да изясните пред себе си какви са действителните източници и мотиви на новопоявилите се хрумвания. Дали те имат връзка със съзнателния ви Аз, или просто са реакция на новопоявили се процеси и ситуации, които са ви сварили неподготвени. 
Ще ни бъде необходимо и време за да преценим правилно силите си способностите си, защото сега поетите рискове и задължения ще изискват поемане на отговорност. Разполагаме с условия и подкрепа да обсъдим плановете и идеите си с близките си, да обединим усилия с онези с които имаме общи цели и да договорим съвместна реализация на планове за бъдещето. Понякога чрез сътрудничество ни се удава да постигнем онова, което не бихме могли да постигнем сами. Макар че небесните тенденции сочат, че през тази година ще можем да разчитаме преди всичко на себе си и е добре да си поставяме цели които можем да постигнем сами.
Дните които се очертават пред нас до края на месеца ще бъдат динамични. Взаимоотношенията ще бъдат сложни, а поводи за разногласия няма да липсват. Размяната на обиди и взаимни претенции няма да помогне. Ситуацията може да се промени само ако проявим инициатива и покажем искрена заинтересованост. Ще се появят нови задачи и нови тенденции, които ще достигнат своята кулминация и максимална изява едва през лятото, в средата на юли, по време на лунното затъмнение. И те съвсем няма да бъдат такива, каквито са очакванията ни в момента.
А сега със своите решения и избори, с това върху какво се фокусираме или върху какво ни фокусира живота, ще създаваме първообразите, ще засяваме семената на дългосрочни тенденции и проекти, ще разписваме маршрутите към цели и постижения. И тъй като тенденциите са преди всичко дългосрочни, предстоящата седмица вероятно ще бъде изпълнена с напрегнати моменти, предизвикане най-вече от онези, които са привикнали към бързи резултати и лесни постижения. 
Затова е добре да си пожелаем новата Луна да ни дари с търпение, целеустременост, практичност и дисциплина, добросъвестност, трудолюбие и най-вече концентрация, която да поддържа способността ни да се фокусираме върху най-важното. Малцина ще могат да постигнат каквато и да било победа, без да се наложи да преодолеят сериозни изпитания, в дните около предстоящото Лунно затъмнение. Така че с каквито и планове идеи и начинания да стъпваме в новата година, трябва да бъдем готови да положим усилия. Термата на Юпитер в която ще се покаже Луната обещава че усилията ни ще бъдат възнаградени ако следваме глобални, стратегически, дългосрочни цели, обслужващи житейските и моралните ни ценности. Необходими са само ясна стратегия и добре преценени сили и способности.
070090078
ABA Marketing Group Inc.

Инвестиционни идеи, директно от кухнята!