неделя, 2 юли 2017 г.

СЪЖАЛЯВАТЕ ЛИ ЗА НЕЩО?














Периодически в различни страни по света се съставят Рейтинги за Съжалението. Запитвани са хора на възраст 70-80-90 години, за какво най-много съжаляват в края на живота си? И ТОП-5 вече много години остава непроменен. На първо място е съжалението за това, че по-голямата част от живота е била дадена за нелюбима работа. На второ - че много малко време е било отделено за близки и любими хора. На следващо място в списъка е съжалението за това, как варварски са се отнасяли към своето тяло: неправилно хранене. 4 - и липса на спорт. И накрая, челната петорка се затваря от съжалението, че не са могли да обиколят света. Никой не съжалява за това, че не е имал достатъчно коли, айфони или супер високи обувки. Никой не съжалява, че е провел твърде малко време в нощни клубове или в празни приказки. Всички съжаляват само за едно: че не са имали достатъчно смелост, да живеят така, както им харесва на тях самите!

http://ggeorgiev.aba.community/

ABA Marketing Group Inc - Печалба за Юни 2017 - 2.387%.













ABA Marketing Group Inc - Profit 2.387%.
Увеличение на активите на клиентите за месец Юни 2017

Компания ABA Marketing се радва да съобщи за начислението месечната печалба върху инвестиционните сметки! Без да се смята капитализация, увеличението на активите за периода 1.06.2017-30.06.2017 представлява 2.387%.

Информация за това, как компанията успява да постигне повече от 24% годишна доходност, ще получите от нашите персонални консултанти и на официалния сайт на компанията. – www.aba.marketing.

http://ggeorgiev.aba.community/

#инвестиции #заработок #пассивныйдоход #накопления #карьера #пенсия #страховаязащита #ABAmarketing #ABA