четвъртък, 29 юни 2017 г.

MILYEN MEGOLDÁST TALÁLTAM KI ARRA, HOGY LAKÁST VEGYEK ANÉLKÜL, HOGY KIKÖLTEKEZNÉK? (HU)














 1./ Ülök és gondolkodom; s egyszerre csak rádöbbenek, hogy csak bámulom a világot!
2./ Az ABA Marketing ügynöke magyarázza, hogy ha az eddig máshol befektetett pénzemet kiveszem és befektetem az ABA Marketing “FIRST” programjába, akkor azonnal  további, a befektett összeg 60%-át vehetem fel  - a jövőbeli profitot, most ???
3./ Az igy szerzett pénz lehetővé teszi, hogy képes leszek minden kívánságomat teljesiteni - lakást- vagy az otthonvásárlás részletét, autót, vagy bármi mást. És jogom van ahhoz is, hogy a hitel összegét hozzáadjam a “FIRST”  programba befektetett összeghez és igy a teljes összeg után profitban részesüljek.
4. A kölcsönből újabb FIRST programban vehetek részt, de a fiam vagy lányom nevében, és igy megtaníthatom nekik, hogyan halmozzanak fel saját  tőkét és tegyenek szert passzív jövedelemre..
5. Mindez csak a számláktól függ. Nagyon örülök, hogy most már magam is meg tudom határozni a számomra legjövedelmezőbb lehetőségeket, habár az ügynököm is segít.
6. Ugyanakkor az ügynökök közösséggének tagjává is válhatok , képzésben is reszesülhetek, és javasolhatom másoknak is ezt a megoldást és ezért még tisztességes jutalékot is kaphatok  és tiszteletet érdemelhetek ki.
7. Minden ismerősömnek elmondom, hogy mi is az ABA Marketing "FIRST" programja és sokakat megismertetek azzal, hogy mit is képvisel.


römömre szolgálna az Ön észrevételeit és kérdéseit olvasni ebben a témában.
Peter Kovacs
Mob: +359885261616
skype: peter.kovacs833