понеделник, 30 октомври 2023 г.

МАКСИМ ГОРБАЧОВ В АНТАЛИЯ 28.10.2023



Благодарим ви за вярата в проекта Yolllo!

Yolllo е много повече от бизнес!
Това е начин на живот. Това е клуб на съмишлениците. Това е работно място и източник на доходи за всички. Това е ново ниво на технологии, финансови и правни решения. Това е нашият Храм за душата и тялото. Това е нов начин на живот и мислене.
Мисията на Yolllo е изпълнена със специален смисъл, където фокусът е върху Човека и неговите нужди.
Светът се променя пред очите ни. И това е съпроводено с прекомерни нива на агресия и човешко страдание.
И нашата задача е да останем Човеци, подкрепяйки се взаимно, за да приемем всички нуждаещи се в нашия Храм. Развивайте духа на екипност и истинските ценности на човечеството!

Моите партньори и аз многократно сме казвали, че Yolllo е стартъп, който официално е на две години. И ние използвахме това време, за да проучим и анализираме нашата идея и нейния потенциал за съвременния свят.
А нашият модел оправда всички очаквания и дори ги надмина!!!

Вие сте тези, които повярвахте в нас, повярвахте в идеята и нейната реализация.
И ние носим огромна отговорност да изпълним всички задължения, дадени на вас.

Сега преминаваме от етапа на стартиране към пълноценното функциониране на нашата корпорация. Като дете, което е достигнало пълнолетие и започва самостоятелен живот.
Проведохме прекрасно събитие в Анталия, където нашите турски партньори показаха най-високо ниво на гостоприемство и професионализъм в реализирането на потенциала на Yolllo в Турция.
Всеки, който се свърза с Yolllo през тези две години, ще получи повече, отколкото е очаквал.
Всички задължения по отношение на нашата токеномика и залагане през този период ще бъдат изпълнени.
Новите условия ще влязат в сила през следващите седмици.
Минали задължения ще останат в сила до края на 60-месечния период на залагане.
Нека да разгледаме как изглежда това, използвайки конкретен пример за $300.
Тези, които са закупили абонамент за $300 през 2022 г., са получили Yolllo Credits в пакета.
Тези, които закупиха приложението Staking с помощта на Yolllo Credits, сключиха интелигентен договор за период от 60 месеца и токените бяха замразени за 1 година.
Тези, които НЕ са закупили приложението Staking, могат да изтеглят своите кредити в реални пари след една година.
Тези, които след една година решат да не продължат с Yolllo, приложението за залагане спира да работи и могат да изтеглят своите токени съгласно годишния договор (за всяко попълване на залагане през дадена година, приложението за залагане се замразява точно за една година)
Тези, които продължат абонамента си за Yolllo за втора година, ще продължат да получават агресивен процент на залагане при същите условия.

Надявам се, че вече е по-ясно защо никой няма да загуби пари и защо по време на стартовия период дадохме на нашите Brave партньори толкова агресивен процент на залагане.
Също напомняне!
Всеки, който участва в залагане или е закупил токени, може да изпрати екранни снимки на покупки на токени на имейла на компанията преди крайния срок.

Още веднъж благодаря на всички за разбирането и съдействието.
Тези, които искат да продължат да строят нашия храм Yolllo с нас и да печелят истински и големи пари, ДА СЕ ВКЛЮЧАТ НАЙ-ПЪЛНО!
Тези, които ги е страх и не искат да продължат, ДА НАПУСКАТ. Ще изпълним задълженията си за токени за изминалия период и плащанията изцяло през следващите седмици!
Мир и любов на вас!

Максим Горбачов

Няма коментари: